inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

3 till priset av 2 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Poster för trendiga stilar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Mystical Bird
från
166,32 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 19
  5. 36
Är ditt vardagsrum mysigt och passar möblerna perfekt? Det är dags att väcka liv i dina väggar också! De trendiga vardagsrumsposters från bimago är en samling vardagsrumsposters som du kan använda för att välja de perfekta dekorativa accenterna. De eleganta vardagsrumsposters är utformade för att hängas upp individuellt eller som ett personligt galleri med ett gemensamt tema. postersna har skandinaviska, minimalistiska, växt- och djurmotiv. Välj snygga posters som passar din smak!

Samtida posters

Funderar du på att förvandla ditt hem till ett genuint konstgalleri? En plats som alla vill besöka för att se ditt väggalleri? Eller kanske drömmer du om ett privat hörn bara för dig själv där du kan meditera och varva ner? Oavsett vilket så passar våra moderna posters till alla dina behov! Låt oss pryda ditt rum med moderna och trendiga dekorationer. Ge dina väggar och dig själv något speciellt. Är du trött på tråkiga och repetitiva bilder? Upptäck Bimagos kollektion och inredg ditt hem med vackra detaljer för alla dina rum. Tack vare levande och djärva färger fångar våra posters allas uppmärksamhet. Tillsammans med ett väl upplyst rum skapar de en verkligt magnifik atmosfär i ditt hem.

Visa mer Visa mindre

Trendiga posters

Letar du efter något okonventionellt? Något som är både spännande och inspirerande? Bimagos trendiga posters beskriver aktuella teman och originalstilar utformade för att passa allas behov. De kommer med många olika motiv som t.ex. etniska, vintage eller noire. Dessutom har vi också monokromatiska motiv eller tryck i pastellfärger. Vi erbjuder många trendiga posters med stor variation så att alla kan hitta något som passar. Fängslande kompositioner gör det möjligt att trolla bort tristess och tråkighet. Dessa dekorationer passar perfekt in i ett vardagsrum eller ett sovrum. Och vad sägs om att hänga posters i ett rum med retrostil eller modern inredning med buketter av doftande blommor? Om du inte bara kan välja en posters ska du i så fall välja flera och sätta ihop dem till ett eget litet galleri. Då ser vi till att tillgodo se allas behov, även de som har en ett mångfaldigt tyckte till konst. I kollektionen på Bimago finns det inga dåliga val. Det finns bara val som inte har gjorts ännu. Vänta inte längre utan välj den trendiga postern du gillar mest!

Samtida konsttryck

Vissa hävdar att modern konst handlar om abstrakt design som varken inspirerar eller imponerar. Med vår kollektion av posters med samtida konst avfärdar vi myten en gång för alla. Även om klassiska motiv alltid kommer att vara på modet kommer vår nuvarande design att fängsla betraktaren med sin skönhet och originalitet minst lika mycket. Våra samtida posters förvånar med sina snygga och moderna teman. Tonåringar är en målgrupp som kommer älska dessa och dekorera sina rum med unika postermotiv. Vuxna, å andra sidan, kommer äntligen att få en chans att försköna sina sovrum och vardagsrum med unika bilder och inte de repetitiva motiv som de brukade hänga på sina väggar. Berika ditt hem med nytt liv med hjälpa av våra fascinerande samtida posters!