inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -35% rabatt Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Rumsavdelare retro

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Drömmer du om en inredning med en touch av gamla tider? Missa inte bimagos samling av retrorumsavdelare! En rumsavdelare i retrostil är ett originellt tillbehör som gör att du kan separera utrymme och samtidigt få dig att känna atmosfären från en svunnen tid. Vi erbjuder bland annat eleganta arrangemang med blomstermotiv och inskriptioner, ett hjärta snittat i trä, ett Eiffeltornsmotiv, en gammal cykel eller prydnadsföremål. Du kan välja retrorumsavdelare med 3 eller 5 delar. Det dekorativa trycket kan placeras på en eller båda sidorna.

Retrorumsavdelare

Retrostilen är inte bara en enkel konstnärlig stil, utan framför allt ett sätt att leva. Många människor ser tillbaka på det förflutna med en gnutta nostalgi, andra ogillar förändring och modernitet, så vi har skapat en kollektion retrorumsavdelare som kommer att glädja alla dessa människor. Du hittar massor av vintagemotiv som tar dig tillbaka till guldåldern, från de enklaste till de mest invecklade mönstren, men alla delar det faktum att de blinkar till det förflutna, till ett gyllene förflutet. Retrorumsavdelare passar också utmärkt i modernare inredningar, men deras uttryck är naturligtvis större i en klassisk inredning. Om du ofta tänker tillbaka på svunna tider, är retro-partitionspaneler precis rätt för dig.


Retro-rumsavdelare för dina rum

Det finns många fans av vintage och antikviteter, många samlar på antikviteter som nu är omoderna och värda en förmögenhet, men vi kan försäkra dig om att våra retro rumsavdelare aldrig kommer att gå ur tiden. Det är rumsavdelare som blinkar till det förflutna, inte bara till själva objektet, och de motiv som du hittar ovan är kopplade till det förflutna, men de har alla en koppling till nutiden också, vilket är anledningen till att de också passar bra i en mycket modern inredning. Du kan välja storleken på dina framtida retrorumsavdelare och du kan också välja mellan 3 eller 5 rumsavdelare för att passa dina behov. En retro-vikrumsavdelare från vår kollektion är för evigt, inte bara för att den aldrig kommer att gå ur modet, utan framför allt för att den är skapad och monterad med kvalitetsmaterial. Dessutom kommer älskare av ordning och renlighet att uppskatta fötterna som gör att de hemska ränderna på golvet, som ofta är omöjliga att ta bort, undviks.