inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

MAGMA Tapeter för vardagsrum, kök och sovrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Rural Mosaic
från
614,16 kr
Tapet Warm Boards
från
614,16 kr
Tapet Sea Boards
från
614,16 kr
Tapet Sleepy Mosaic
från
614,16 kr
Tapet Boards in Grey
från
614,16 kr
Tapet Smell of Nature
från
614,16 kr
Tapet Wooden Emerald
från
614,16 kr
Tapet Turquoise World
från
614,16 kr
Tapet Exclusive Tone
från
614,16 kr
Tapet Century Wood
från
614,16 kr
Tapet Wood in Pastels
från
614,16 kr
Tapet Polar Boards
från
614,16 kr
Tapet Shiny Boards
från
614,16 kr
Tapet Warm Wood
från
614,16 kr
Tapet Boards in Sepia
från
614,16 kr
Tapet Antique Wood
från
614,16 kr
Tapet Exquisite Wood
från
614,16 kr
Tapet Marble Pink
från
614,16 kr
Tapet Stone Wood
från
614,16 kr
Tapet Abstract Wood
från
614,16 kr
Tapet Purple Wood
från
614,16 kr
Tapet Coral Bouquet
från
614,16 kr
Tapet Coral Wood
från
614,16 kr
Tapet Purple Relief
från
614,16 kr
Tapet Alhambra Wall
från
614,16 kr
Tapet Rusty Dawn
från
614,16 kr
Tapet Exotic Curry
från
614,16 kr
Tapet Brown Concrete
från
614,16 kr
Tapet Living Wall
från
614,16 kr
Tapet Grey Marble
från
614,16 kr
Tapet Burnt Wood
från
614,16 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Växtmotiv, geometriska kompositioner, abstrakt konst eller färgglada mosaiker? Vilken dekoration harmonierar bäst med ditt hem och uttrycker dess unika karaktär? I vår kollektion hittar du en mängd olika väggdekorationer för att förgylla varje rum. Magma tapeter är det perfekta valet för alla som vill förvandla sina väggar till ett riktigt mästerverk! En intressant kombination av färger och en originell design av våra fototapeter är en garanti för framgång.

Magmatapeter - en design dekoration för dina väggar

Magmatapeter är en speciell väggdekoration som bara finns på Bimago. Detta unika väggtapetmönster kan helt ändra hur ett rum ser ut. Upptäck en unik Magma nonwoven tapet och inspireras med motiv av Banksys graffitikonst, vintage eller klassisk. Detta moderna tapetmönster kan lätt anpassas och justeras. Vill du förnya ditt hem? En elegant interiör kan enkelt fräschas upp med en Magma tapet. Tapeter är modernt igen - upptäck då våra Magma tapeter i Bimago galleri.

Show More Show Less

Unika Magmatapeter för alla inredningar

Letar du efter intressanta idéer till dina väggar? Då har du hamnat helt rätt - i Bimago webbutik! Upptäck unika Magmatapeter som finns i 10m långa våder utan att upprepa mönstert. Vi erbjuder flera häftiga inspirationer och ett rikt utbud av motiv för att du ska kunna inreda alla rum. Utfpormat av våra designers så passar Magmatapeter perfekt till både sovrum, vardagsrum eller arbetsrum. En intressant idé är också Magmatapeter för barn med unik design - söta djur, ljusa färger och vackra mönster. Vi har också för en rad olika Magmatapeter för ungdomar såsom raffiti och gatukonst. Låt dig inspireras på Bimago och hitta din perfekta Magmatapeter för just ditt hem!

Magma - moderna non woven tapeter

Non woven tapeter blir allt populärare. Det är därför vi utformat våra non woven tapeter i detta material. Non woven tapeter innebär enkel passform, motståndskraftigt mot yttre faktorer och användningen av ekologiska material. Alla våra non woven tapeter har en tjocklek på 120 g/m2 som ger både värme- och ljudisolering i rummet. Non woven är ett elastiskt material och den här egenskapen gör att du kan korrigera tapeten medans tapetklistret fortfarande är fuktigt utan att tapeten går sönder. Den döljer öven effektigt mindre ojämnheter på väggen. En så pass unik non woven tapet med mönster och motiv kräver en noggrann tillverkning. Full HD-kvalitet säkerställer en korrekt färg- och detaljåtergivning. Moderna tapeter i vår Magma kolletion är inspirerade av de senaste trenderna och det är just därför vi är säkra på att du kommer hitta något som passar just ditt hem.

De mest omtyckta Magma tapeterna

I Bimagos online-galleri kan du hitta ett brett utbud av väggdekorationer och tillbehör för ditt hem. T.ex. tavlor, väggdekorer, fototapeter eller vanliga tapet - upptäck våra produkter för avsett stil. Vill rikta särskild uppmärksamhet åt den nya kellektionen av Magmatapeter. Varje Magmatapet är unik eftersom den har utformats av Bimago designers. Välj bland en mängd olika utföranden i Magmatapeter non woven. "Golden Empire", "City Factory", "Fjäderlätt" eller "Gammal skönhet" erbjuder många alternativ för att uppnå önskad visuell effekt i ditt hem.På Bimago hittar du över 150 Magmatapeter i vackra färger och unika mönster. Magmatapeter - ditt unika alternativ att få ett personligt hem!