inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -35% rabatt Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Rumsavdelare futuristiska

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare Noble Jade [Room Dividers]
från
994,14 kr
1 529,46 kr
-35%
Rumsavdelare Noble Jade II [Room Dividers]
från
1 322,19 kr
2 034,18 kr
-35%
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Futuristiska rumsavdelare är en idé för en interiör som går bortom alla system! Bimago-kollektionen innehåller en futuristisk rumsavdelare i mjuka och intensiva färger, bestående av 3 eller 5 delar, med ett ensidigt eller dubbelsidigt tryck. Bland de tillgängliga rumsavdelaremotiven dominerar geometriska kompositioner: du kan välja spännande kompositioner av trianglar, kuber och tunnlar! Bimagos futuristiska rumsavdelare passar perfekt till designmöbler med oregelbundna former!

Rumsavdelare i futuristisk stil

Allt som är futuristiskt är säkert konstigt, märkligt och slår säkert betraktaren på ett eller annat sätt, så även de futuristiska rumsavdelarna i vår mycket breda och varierade kollektion. Det finns ingen anledning att förklara vad futuristisk betyder, det räcker med att ta en titt på de futuristiska rumsavdelare som vi erbjuder för att förstå vad det betyder. Alla våra rumsavdelare är definitivt vackra, men vi skulle vilja uppehålla oss vid en futuristisk partition i synnerhet, eftersom den representerar hela kollektionen väl. Den här mycket intressanta rumsavdelaren bland bästsäljarna i vår kollektion är Skyward Corridor", en korridor avbildas och den tredimensionella effekten är spektakulär, du kommer att känna dig som om du går ner i korridoren, så för att uppnå den perfekta effekten bör du välja platsen där du vill placera den noggrant.


Futuristiska rumsavdelare

Futurism är en populär stil, vi har också en kollektion futuristiska tapeter, men det speciella med den här strömmen visas tydligast och tydligast i våra futuristiska rumsavdelare. Rumsavdelarna är 3D-element och på så sätt framträder futurismens geometri i all sin unikhet. En futuristisk rumsavdelare är först och främst en upplevelse som du lägger till i ditt hem och först därefter blir den ett dekorativt element och/eller ett funktionellt element, men först och främst kommer de motiv och mönster som tillämpas på den futuristiska rumsavdelaren att vara slående. Om du placerar rumsavdelaren i en korridor kommer dina gäster att bli mållösa.