inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter scandi boho

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Sunny Shrubs
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Jurassic Ginkgo
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Pastel Boho
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Beige Nook
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Watercolor Poppies
från
222,57 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vill du ge din inredning lite konst och autenticitet? Skandinavisk boho-inredning är den perfekta kombinationen av enkelhet, funktionalitet och uppfinningsrikedom ... Kombinationen av skandinaviska och boho-stilar är en riktig energikick för inredningen! Scandi boho fototapeter från bimago är baserade på strukturerade mönster och blommiga element i vitt, beige och grått. I kombination med etniska och geometriska accessoarer samt blå och gröna accenter ger boho scandi tapeten hela inredningen en extraordinär karaktär!

Scandi boho fototapeter

Har du någonsin hört talas om Scandi Boho-stilen? Kolla in vår kollektion för att lära känna den bättre. Vi kan säga att det är en lyckad kombination, eftersom den kombinerar skandinavisk minimalism och boho-lätthet på ett elegant sätt. Scandi boho fototapet visar hur denna unika duo erövrar inredningsvärlden! Om du vill göra ditt hem varmt och mysigt bör du ta en titt på scandi boho fototapeter. Mjuka färger spelar en viktig roll när det gäller att skapa en känsla av rymd och belysning. Vi använde oss av denna optiska illusion genom att skapa scandi-boho-fototapeter som huvudsakligen är gjorda i färgerna mint, sand, vitt, beige och guld. Vilka motiv kan du se på boho scandi fototapeter? Du hittar både sådana som representerar naturens värld, t.ex. blad, blommor, träd och djur, och abstrakta men känsliga former. Bli inte förvånad om du också ser fjädrar eller fantasifulla moln, eftersom de symboliserar den frihet som är typisk för scandi boho-stilen.


 

Scandi boho fototapet

Scandi boho fototapeter kommer att ge en känsla av delikatess, fräschhet och fantasi, inte bara i ditt hem. Du kan dekorera ditt kontor, din butik eller din restaurang på detta eleganta sätt. Den scandi boho fotofototapeten visar den naturliga miljön och skapar en lugn atmosfär. Om du vill diversifiera inredningen kan du sätta krukor med växter, så tillsammans med scandi boho fototapeterna gör du interiören mer dynamisk och fräsch. På bimago hittar du scandi boho fototapeter för alla smaker och behov. Landskap fyllda av poesi ger konstnärlig skönhet till alla inredningsstilar i ditt hem. Fotofototapeten i boho scandi-stil ger dig möjlighet att skapa ett modernt utrymme som i de finaste inredningskatalogerna.