inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter engelsk stil

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Letar du efter en klassisk tapet som passar perfekt i vardagsrummet eller matsalen? Den engelska stilen är känd för sin strikta elegans, sofistikerade dekorativa element och högkvalitativa material! Engelska tapeter från bimago är en kollektion klassiska mönster med eleganta blomstermotiv, geometriska kompositioner och subtila abstraktioner som passar perfekt för klassiska interiörer. Engelska tapeter är en tidlös väggdekoration.

Engelska tapeter i stil med engelsk stil

Tack vare tapeter i engelsk stil kommer ditt hem att se ut som en film! Om du vill ge din interiör en elegant känsla av elegans kan du använda tapeter i engelsk stil. Du kan anpassa alla rum: ett vardagsrum, ett sovrum, ett kök, ett badrum och en hall. Den moderna designen passar också bra på kontor, i butiker, kaféer och restauranger. Klädsel i engelsk stil är idealisk för den som älskar brittisk kultur och människor som helt enkelt älskar denna estetik. Att hålla sig nära den senaste trenden och originella dekorativa förslag är mycket enkelt tack vare tapeter med engelska motiv. Vad är den största fördelen? Det är svårt att peka ut en enda, men engelska tapeter passar säkert bra till alla stilar: minimalistiskt, vintage, boho, shabby chic, rustikt.


 

Tapeter i engelsk stil

Missa inte skönheten i vår kollektion av designtapeter i engelsk stil som är full av färger, mönster och blommor. Friskheten kommer alltid att komplettera varje inredning på ett elegant sätt. Engelska tapeter är tillbaka efter att ha varit bortglömda i flera år och är nu populära i många hem eftersom du enkelt kan ändra utseendet. Tapeter med engelskt mönster förhöjer utseendet på väggarna som spelar en viktig roll i varje hem. Du kan sätta den här väggdekorationen var du vill, men kom ihåg att den måste passa väggarnas storlek. Den engelska kortstilen kan då antingen vara konsekvent med de andra elementen i huset eller vara helt annorlunda genom att kontrastera mot dem. De olika motiven ger dig möjlighet att göra ett val, så du behöver inte vara rädd för att inte hitta något som passar din smak, kanske lite udda och extravagant. Designtapeter i engelsk stil kan spegla din livsstil, karaktär, preferenser och skapa en unik atmosfär. Vi bjuder in dig att utforska vår kollektion redan idag!