inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Majestic nature~Art Collection~

Majestic nature

Majestic nature

Majestic nature

NATURENS KRAFT

När himlens blått imiterar havets blått och de karga topparna dominerar landskapet föds sann skönhet: ursprunglig, otämjd och överväldigande. I denna naturens eviga teater är vi bara åskådare, som bara för ett ögonblick får en glimt av vattnets klara yta och ett djupt andetag av den ofta kalla och genomträngande luften... Kollektionen Majestic Nature är en hyllning till den nordiska naturens kraft: ofta vild, ibland farlig, men alltid hisnande.

Majestic nature
Majestic nature
Majestic nature

Majestätisk utsiktNaturens unika skönhet

Naturen är den absoluta huvudpersonen i den senaste bimago-kollektionen, där det inte saknas bilder av skogar, ängar och djur. Ett ledmotiv i kollektionen är dock de konstnärliga fotografierna med bergslandskap, norrsken och skandinaviska fjordar. Nu kan du enkelt ta in dessa spektakulära och majestätiska vyer i ditt hem i form av tapeter, tavlor, posters eller till och med hela väggallerier inspirerade av skandinaviska landskap.

BergslandskapEn dekorativ vintergröna

Landskapstavlor är ett motiv som har funnits i den klassiska konsten i århundraden, men nu presenterar vi det för dig i en helt ny skepnad. Vårt urval av landskap erbjuder inte de vanliga stiliserade intrycken från konstnärer, utan spektakulära fotografiska bilder som kan pryda dina fyra väggar i form av tavlor, posters och tapeter. Alla motiv är utvalda så att de passar perfekt ihop med varandra - de är också så mångsidiga att de kan dekorera

Majestic nature