inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare marin

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Vill du njuta av utsikten över soliga stränder och romantiska pirar vid vattnet när du sitter i soffan i vardagsrummet eller kopplar av i trädgården? Eller kanske letar du efter ett originellt tillbehör för att inrätta din skönhetssalong eller bar och göra kundernas tid roligare? Välj havsrumsavdelare från bimago! Med en maritim rumsavdelare kan du separera utrymmet och skapa en trevlig atmosfär i samband med semestern! Upptäck rumsavdelare i maritim stil och njut av unika interiörer!

Rumsavdelare i marin stil

Hur trevligt vore det inte att vakna varje morgon, vända sig om och se havet? Tyvärr är inte alla så lyckligt lottade. Vi har försökt att föra in lite av havet i ditt hem med hjälp av en möbel som har varit på modet på sistone: en marin rumsavdelare. Havsrumsavdelare ger ditt hem de vibrationer som bara en vacker dag vid havet kan ge.Motiven är många och varierande med en gemensam nämnare: havet. Du hittar massor av havsbilder, vackra stränder och kristallklart vatten, och du kan få allt detta genom att köpa våra marina rumsavdelare, som är funktionella möbelelement med god dekorativ effekt.


Marina rumsavdelare

Många köper dem för att separera två rum utan att behöva slösa tid och pengar på att sätta upp en vägg. Marina rumsavdelare är billiga, gör ingen oreda och är lätta att flytta, så att de kan användas igen i morgon för att dela upp andra rum. Marina rumsavdelare är bra för miljön eftersom våra produkter respekterar naturen, rumsavdelarens struktur är gjord av trä, du hittar satin men ingen plast som är ett dödligt vapen för vår planet om det inte återvinns på rätt sätt. Havsrumsavdelare kan användas på många olika sätt och du kan välja storlek och antal bitar, vi ger dig möjlighet att ha lite natur i ditt hus också.