inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier barnmotiv

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Textilier för barn är originella produkter som säkerligen kommer att få ditt barn att le. Denna kollektion inkluderar färgglada kuddar, ryggsäckar och väskor med motiv som söta katter och rådjur, dinosaurier samt moln, planeter, stjärnor och blommor. Tillbehören är tillverkade av noggrant utvalda material som är säkra för småbarn och kommer att passa perfekt som kompletteringar till inredningen i både små och stora barnrum. Ta en titt på våra förslag och välj mellan glada mönster!

Barnkappor

Textilier för barn är en kollektion där vi erbjuder moderna lösningar för barnrummet, nödvändiga för att skapa en mysig inredning samt produkter som är användbara under lek, dagliga promenader eller utflykter. En av våra idéer är barnkappor med olika mönster som kombinerar praktiska och estetiska fördelar. Tillverkade av högkvalitativa tyger ger de de små en adekvat skydd mot överexponering av solen i deras rum. De kommer också att garantera komfort och en känsla av trygghet. När du inreder ditt barns rum är det värt att kombinera kapporna med kuddar och andra tillbehör i liknande mönster för att skapa en enhetlig helhet. Alla barnkappor, liksom andra textilier tillgängliga hos bimago, är tillverkade av noggrant utvalda material som garanterar hög kvalitet. Du kan vara säker på att barnens textilier kommer att vara till glädje för ditt barn under lång tid!


Pojkarnas kappor

Kappor för fönster fungerar utmärkt i inredningen av ett pojkrum. Du kan välja kappor med motiv av tropisk skog, hållna i nyanser av grönt, svart, med inslag av rött och orange. Mönster som regnskogens flora eller tigrar gömda bland palmer eller textilier med monsterlöv kommer definitivt att glädja ditt barn och möjliggöra en unik inredning av barnrummet. Kappor inspirerade av djungeln kommer att livligt förgylla rummet och blåsa bort tristess! De kan vara ett bra val för inredningar i lugna färger som saknar mer intensiva färgaccentuer. Pojkarnas kappor inspirerade av exotisk flora kommer att ge inredningen en dos energi och en touch av exotisk natur. De kommer att erövra hjärtanen hos små upptäcktsresande och stimulera deras fantasi genom att föra deras tankar till avlägsna platser. I vår kollektion hittar du förutom kappor för pojkar också kappor för flickor.

Barnkudde

Det är svårt att föreställa sig lek- och vilorummet för ditt barn utan barnkuddar med olika mönster. Därför får du inte missa kollektionen av kuddar med glada motiv som säkerligen kommer att få ditt barn att le och vara till hjälp under dagliga aktiviteter. Välj mellan produkter i sammet och de som är tillverkade av mikrofiber. I båda fallen kan du vara säker på högkvalitativt material. Barnkuddarna i vår kollektion är hållna i en lugn och glad färgskala - här dominerar nyanser av rosa, vitt och blått. Sådana färger främjar avkoppling och en känsla av trygghet. Motiven på kuddarna inkluderar gulliga djur som förknippas med tecknade figurer. Busiga katter, lekfulla lamor eller björnar kommer att glädja ditt barn och "följa med" det i dagliga lekar. Du kan också välja färgglada blommor, söta moln eller en barnkudde med rymdmotiv. Kollektionen erbjuder lösningar för både flickor och pojkar. Varje barnkudde kommer att ge en djup och lugn sömn. Du hittar fler mönster - både när det gäller färger och motiv - i vår kategori för dekorativa sammetkuddar.

Nyttfödda kuddar

Nyttfödda kuddar är inte bara vackra, utan också mycket praktiska tillbehör som passar inte bara som en del av en barnrumsinredning. De är också oumbärliga under promenader, eftersom de hjälper till att dämpa stötar som barnet utsätts för i vagnen. Hos bimago erbjuder vi kuddar som säkerligen kommer att erövra hjärtan inte bara hos små barn, utan också hos deras föräldrar. Alla våra textilier är inte bara visuellt intressanta, utan också hållbara och tåliga. Vi har använt material som är helt säkra för barn i produktionen. De irriterar inte huden och ger komfort under lek och sömn. Nyttfödda kuddar kan vara en originell presentidé, till exempel till baby shower. Du kan också ge dem som en julklapp till blivande föräldrar.