inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Stora posters 70x100 cm

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Öde kaféer - elegant stadsvy
från
109,17 kr
155,97 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Posters på 70×100 cm är ett av de största posterformaten som finns på bimago. Ett urval av posters och motiv, från svartvitt till färgglada och tematiska kompositioner, gör att du kan välja rätt posters för varje rum i ditt hem! De inramade postersna på 70x100 cm kan hängas över skrivbordet, placeras på väggen bredvid eller kombineras med andra format för att skapa ett elegant postergalleri! De är allt du behöver för att slutföra dina arrangemang. Besök bimago-kollektionen!

Posters 70x100

Söker du något bra för dina väggar?! Posters i storleken 70x100cm från Bimago är då perfekta för dig. Tack vare deras speciella storlek får du en fantastisk effekt i ditt hem eller var du än vill hänga dem. Posters 70x100 är perfekta för personer med djärv smak och för dem som vill ha något speciellt i sin inredning. I vårt utbud hittar du allt från klassiska till moderna stilar. Du hittar också stilar som vintage, provensalskt, boho, rustikt, skandinaviskt med mera. Det breda utbudet av stilar och teman gör att du kan dekorera alla typer av rum.

Visa mer Visa mindre

70x100 posters

Posters 70x100 är inte bara en fantastisk hemdekoration utan också perfekta för att dekorera kontor, frisörsalonger, tatueringsstudior och restauranger.. Vackra bergs- och havslandskap är perfekt för att koppla av och stimulera ditt sinne under dina arbetsdagar på kontoret. Äntligen kan du sätta färg på de vanliga tråkiga grå väggarna. Om du letar efter något för en trattoria eller restaurang rekommenderar vi rustika motiv eller motiv av frukt och grönsaker. För skärande studior föreslår vi att du använder glamorösa eller vintagemotiv, vilket ger elegans och stil till din inredning. Om du bestämmer dig för att använda den här typen av posters föreslår vi att du placerar dem i ett vardagsrum eller ett sovrum. Häng upp dem på väggar utan andra dekorationer. Den stora storleken och de tydligt synliga detaljerna gör att de inte behöver ytterligare dekorationer bredvid dem. Skapa din egen stil och din drömmiljö tack vare Bimagos fantastiska produkter. Gå till vår webshop och välj din favoritposter!