inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Ljuddämpande tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Mona Lisa
från
407,43 kr
626,85 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 56
 5. 109
Dekorativa akustiska rumsavdelare är en anmärkningsvärd väggdekoration som kombinerar originell, modern design med exceptionell praktisk användning. Tack vare ett särskilt inre skum har dessa dekorationer ljudabsorberande egenskaper, vilket ger bättre akustisk komfort i rummet och skyddar mot buller och efterklang! Den akustiska rumsavdelare blir en perfekt dekoration för ett kontor, ett arbetsrum samt barn- och tonårsrum - varhelst en extra lugnande effekt kommer att påverka vårt fokus, vår koncentration och vår produktivitet positivt.

Ljuddämpande tavlor

Om du vill inreda ditt hem på ett originellt sätt och använda ovanliga dekorationer för detta ändamål kan du överväga ljudabsorberande motiv. På bimago hittar du massor av motiv, t.ex. ljudabsorberande motiv, så oroa dig inte för att du inte hittar något som passar dig. Vi erbjuder även dekorativa ljudabsorberande motiv för andra rum. Ljudabsorberande tavlor fungerar inte bara som enastående väggdekorationer utan också som ett slags skydd mot buller som kan vara irriterande. Med denna mycket enkla metod kan du bli av med eko och oönskade ljud. Våra ljudabsorberande akustiska tavlor gör också din vistelse hemma bekvämare. Du störs inte längre av bullriga samtal från grannar eller andra ljud utifrån. En ljudabsorberande tavla är ett obligatoriskt inslag i inredningen för arbete eller studier. Ljudabsorberande motiv passar också perfekt i hemkontoret eller i barnens sovrum.


 

Dekorativa ljudabsorberande tavlor

När du tittar på bimagos kollektion ser du att den är ganska varierad. Vi vill se till att du kan hitta ett intressant förslag för varje person. Hos oss kan du köpa ljudisolerade tavla i både sobra och starka färger. Det finns olika mönster att välja mellan, t.ex. djur, gatukonst, växter och abstrakta motiv. Sådana ljudisolerade tavlor är mycket praktiska. Du kommer att känna skillnaden direkt när du hänger upp dem på väggen. Genom att ta hänsyn till den ljudabsorberande tavlan får du ett unikt dekorativt element och samtidigt mindre buller som hörs i inredningen. Du kan bekvämt koppla av i tystnad, koncentrera dig på ditt arbete, prata med dina släktingar och ägna dig åt dina passioner. Alla dekorativa ljudabsorberande tavlor är tillverkade av ett specialskum. På så sätt säkerställs att den dekoration som köps i bimago effektivt dämpar buller. Kom ihåg att det är du som väljer storleken på bilden, så du kan enkelt anpassa den till din inredning.