inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Hobby - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Champion
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Sports in Color
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Football Passion
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Sport and Music
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Waves of Shapes
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Harmony of Nature
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Colors of Venetian Frescoes
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Colorful Terrazzo
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Fleeting Hues
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Passioner driver oss till handling och är en språngbräda för vår dagliga rutin! I vår nya kollektion hobbytapeter har vi inspirerats av de mest populära passionerna. Inredning är inte längre bara en strävan efter stil, utan framför allt en återspegling av vår personlighet. Fotbolls- eller bilfototapeter ger dig möjlighet att uttrycka dina intressen när du organiserar ditt hem och motiverar dig att njuta av din favoritaktivitet!

Hobby fototapet

Vi är alla väldigt upptagna, vi springer runt till höger och vänster för arbete, familj, skola, våra dagar är alltid väldigt fulla, men när vi har en ledig stund älskar vi att ägna oss åt det vi gillar mest, oavsett om det är en sport eller ett hantverk, vi måste odla våra passioner. Vi tar hem dina passioner till dig tack vare hobbyfototapeterna, här hittar du den bild som bäst representerar vad du älskar att göra på fritiden. Hobbyfototapeter är ett bra visitkort för dina gäster, som när de kommer in i ditt hem genast förstår vad du älskar. Passionsfototapeter kan placeras i vilket rum som helst, oavsett var du placerar dem kommer de att ha en fin effekt. Både hobbyfototapeter och fototapeter med passioner är perfekta i vardagsrummet, men även i sovrummet eller varför inte i hallen för att få ett större genomslag.


 

Passioner som fototapet

I vår webbutik hittar du många hobbies och passioner som representeras på hobbyfototapeterna, passioner fototapeterna, vi vill glädja alla som älskar något så mycket att det blir en riktig passion som de kan visa med passioner fototapeterna. Hobbyfototapeter kan fästas på vilken vägg som helst i vilket rum som helst, och i vår onlinebutik hittar du också ett antal originella idéer. Hobbyfototapeter är en verkligt imponerande fototapet, och det är upp till dig att välja hur du bäst får den att sticka ut. Våra hobbyfototapeter är inte bara vackra, de är också mycket lätta att applicera: allt du behöver är ett lim, som du också hittar i vår butik, och du är klar. Dessutom erbjuder vi dig kvaliteten på full HD-utskrifter och 100 % luktfria och säkra toners.