inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Industriell tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Stone on Stone
från
406,26 kr
Tapet Sand Touch
från
406,26 kr
Tapet Sapphire Bricks
från
406,26 kr
Tapet New York Wall
från
406,26 kr
Tapet Brick Dam
från
406,26 kr
Tapet Stone Wood
från
614,16 kr
Tapet Palm Wall
från
406,26 kr
Tapet Brick Plants
från
406,26 kr
Tapet Spring Shade
från
406,26 kr
Tapet Spring Echo
från
406,26 kr
Tapet Rusty Dawn
från
614,16 kr
Tapet Living Wall
från
614,16 kr
Tapet Raw Elegance
från
406,26 kr
Tapet Concrete Trail
från
406,26 kr
Tapet Stone Pile
från
406,26 kr
Tapet Concrete Road
från
406,26 kr
Tapet Chromatic Wall
från
406,26 kr
Tapet Stone Riddle
från
406,26 kr
Tapet Brick Shadow
från
406,26 kr
Tapet Cream Trias
från
406,26 kr
Tapet Brick Story
från
406,26 kr
Tapet Brick Space
från
406,26 kr
Tapet Concrete Garden
från
614,16 kr
Tapet Fresh Concrete
från
614,16 kr
Tapet Tree Bark
från
614,16 kr
Tapet Wooden Textures
från
614,16 kr
Tapet Raw Boards
från
614,16 kr
Tapet Wooden Hut
från
614,16 kr
Tapet Old Plaster
från
614,16 kr
Tapet Modern Brick
från
614,16 kr
Tapet Wooden Tiles
från
614,16 kr
Tapet Concrete Tiles
från
614,16 kr
Tapet Old Factory
från
614,16 kr
Tapet Golden Illusion
från
614,16 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Industriella tapeter är ett tillägg till moderna interiörer. Vi bryter ofta stilen med något originellt element. Den här tapeten kan vara ett sådant unikt element i inredningen. En lägenhet inspirerad av industriell stil påminner oss om arkitektonisk betong och exponerade tegelstenar. I en modern lägenhet kan det dock vara svårt att uppnå en sådan effekt, om vi inte bestämmer oss för ett bekvämare alternativ. Besök bimago och välj en tapet i industristil som passar just dig och din inredning. Industriella tapeter är ett tillägg till moderna interiörer. Vi bryter ofta stilen med något originellt element. Den här tapeten kan vara ett sådant unikt element i inredningen. En lägenhet inspirerad av industriell stil påminner oss om arkitektonisk betong och exponerade tegelstenar. I en modern lägenhet kan det dock vara svårt att uppnå en sådan effekt, om vi inte bestämmer oss för ett bekvämare alternativ. Besök bimago och välj en tapet i industristil som passar just dig och din inredning.

Loft tapeter

Loft tapeter som finns i bimago rekommenderas särskilt till älskare av moderna, ovanliga lösningar. Väggarna som är dekorerade med dem ger hela interiören en annan karaktär. Tapeter i industriell stil blir alltmer populära och det är inget konstigt med det. Det är ett mycket bra alternativ till tegel eller betong, men det är lite svårare att förbereda sådana ytor. Loft tapeter är ett viktigt inslag i industriella arrangemang. Du kan enkelt sätta upp den på väggen och få en originell effekt. Du kan också snabbt ändra utseendet på ett rum utan att behöva göra en kostsam och tidskrävande renovering. Upptäck alla våra förslag och se vilket som särskilt lockar din uppmärksamhet. Kollektionen innehåller bland annat en tapet av loftbetong. Den efterliknar en riktig betongfinish mycket väl. Var inte rädd för att industriella tapeter ska förvandla ett rum till ett mindre mysigt rum. Tack vare den kan du skapa ett utrymme där alla hushållsmedlemmar kommer att trivas.


 

Industriell tapet

Tapeter i industriell stil blir nästan ett obligatoriskt inslag i loftarrangemang. Det är värt att använda dem särskilt på en stor yta av väggarna, men inget hindrar att man dekorerar ett mindre utrymme med dem. Varje lofttapet som du hittar hos bimago kommer att glädja dig med sina färger och sin kvalitet i utförandet. På grund av det stora utbudet hittar du lätt den rätta produkten som är helt anpassad till dina behov och passar din smak. Tapeter i loftstil passar i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. Med lite kreativitet kan du också använda den i andra delar av huset och skapa en sammanhängande helhet. Rå skönhet är en egenskap som kännetecknar industriella tapeter. Det kommer att göra ett stort intryck inte bara på dina hushållsmedlemmar, utan även på gästerna som du kommer att bjuda in efter att ha förändrat inredningen. Om du fortfarande tvekar om tapeter i loftstil är ett bra val, kom ihåg att det inte bara är en spektakulär väggdekoration. Denna typ av dekoration gör det också möjligt att optiskt förstora interiören och till och med maskera väggarnas brister. Vid behov bryts lofttapeterna med noggrant utvalda tillbehör i en annan stil.