inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier teman

Filter

Filter

Typ

 • filters.facets.more.product_type

  filters.facets.less.product_type

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 10
 5. 17
Ett sätt att skapa en originell och samtidigt mysig interiör kan vara genom att använda textilier med olika mönster. Hos bimago hittar du kuddar, dukar och gardiner med växtmotiv och geometriska kompositioner, i dämpade eller intensiva färger. Genom att anpassa dem till andra element i interiörarrangemanget, som väggdekorationer, får du en sammanhängande arrangemang. Du kan också satsa på en kontrasteffekt. Våra produkter passar praktiskt taget i alla interiörer. Besök vår kollektion och upptäck hur mycket du kan vinna med textilier!

Textilier med olika mönster

När du inreder rummen får du inte glömma bort textilierna. Deras roll är ovärderlig. Textiliernas mönster fyller inte bara en praktisk funktion - de kan också vara en inredningsdetalj och en av de element som gör rummet mer mysigt. I vår kollektion erbjuder vi omsorgsfullt tillverkade kuddar, dukar och gardiner som kommer att överraska dig med sin mångfald av mönster. Intensivt gröna löv, blombuketter, eleganta triangelkompositioner - det är bara några av våra förslag. Du kan också välja mellan olika texturer och färgnyanser och anpassa dem till specifika utrymmen. Med våra mönstrade textilier kan du definitivt skapa en unik inredning. Textilierna passar bra i rum med olika funktioner. De är oumbärliga i sovrumsinredningen. Med mönstrade textilier kan du också skapa en originell inredning för vardagsrummet eller matsalen som kommer att överraska dina gäster positivt.


Gardiner färgglada mönster

Letar du efter idéer för en unik fönsterinredning? Välj gardiner med färgglada mönster! Du kan välja en komposition med gröna löv som främjar avkoppling och vila. Om du gillar textilier med en touch av exotik är kompositioner med palmer och tigrar eller regnskogens flora ett bra val. Bland de färgglada gardinerna hittar du också mönster av spansk arabesque. Färgglada gardiner passar perfekt i eklektiska interiörer. För moderna minimalistiska arrangemang är det viktigt att gardinens färg samspelar med vägg- och soffans färger. Alla våra gardiner, liksom andra mönstrade textilier vi erbjuder, är tillverkade av hållbara material, vilket gör dem motståndskraftiga mot slitage och andra skador. Ta en titt på vår kollektion av mönstrade textilier och skapa en trevlig inredning!