tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-35% rabatt på utvalda produkter Erbjudandet gäller till 2021.06.14 Upptäck

Designtaoeter Ritningar - Vackra dekorationer

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Orient Wheels Tapet Orient Wheels
från
351,00 kr
Tapet Mint Wave Tapet Mint Wave
från
351,00 kr
Tapet Zebra Pattern Tapet Zebra Pattern
från
351,00 kr
Tapet Mint Melody Tapet Mint Melody
från
351,00 kr
Tapet Geopoetry Tapet Geopoetry
från
351,00 kr
Tapet Warm Waves Tapet Warm Waves
från
351,00 kr
Tapet Detail Wave Tapet Detail Wave
från
351,00 kr
Tapet Shattered Grey Tapet Shattered Grey
från
351,00 kr
Tapet Coastal Pattern Tapet Coastal Pattern
från
351,00 kr
Tapet Matrix Tapet Matrix
från
351,00 kr
Tapet Plant Tangle Tapet Plant Tangle
från
351,00 kr
Tapet Marine Mosaic Tapet Marine Mosaic
från
351,00 kr
Tapet Flashing Wheels Tapet Flashing Wheels
från
351,00 kr
Tapet Hauberk Tapet Hauberk
från
351,00 kr
Tapet Grey Discs Tapet Grey Discs
från
351,00 kr
Tapet Wavy Panels Tapet Wavy Panels
från
351,00 kr
Tapet Geometric Weave Tapet Geometric Weave
från
351,00 kr
Tapet Spring Leaves Tapet Spring Leaves
från
351,00 kr
Tapet Spring Geometry Tapet Spring Geometry
från
351,00 kr
Tapet Mini Triangles Tapet Mini Triangles
från
351,00 kr
Tapet Green Tears Tapet Green Tears
från
351,00 kr
Tapet Net (Pink) Tapet Net (Pink)
från
351,00 kr
Tapet Broken Lines Tapet Broken Lines
från
351,00 kr
Tapet Corners Tapet Corners
från
351,00 kr
Tapet Rollers Tapet Rollers
från
351,00 kr
Tapet Green Waves Tapet Green Waves
från
351,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tapeter Ritningar - unika dekorationer för dina väggar

Våra moderna Ritningar tapeter har designats för moderna interiörer som följer de senaste trenderna . Denna fantastiska effekt kan erhållas tack vare Ritningar som kommer att fånga med sitt utseende. Ritningar är ett motiv för de som letar efter ovanliga lösningar till sitt hem. Tack vare vår kollektion av moderna tapeter Ritningar kan du skapa en underbar atmosfär som kommer att förvåna både dig och dina gäster. I webbuktiken hittar du tapeter Ritningar i olika kompositioner av skuggor. Flerfärgade motiv och de mest färgrika passar utmärkt för vardagsrum, sovrum eller arbetsrum. Ritningar flerfärgade < b>kommer att ge fantasi och en skvätt färg till atmosfären. Andra Ritningar tapeter i denna kollektion {använder mer nyktra kombinationer för att skapa ett elegant mönster. Med ett så brett sortiment av tapeter Ritningar kan du para ihop tapeter oavsett miljö du har hemma. Tack vare det unika mönstret så kommer Ritningar tapeten att bli en fantastiskt dekorativ accent i ditt hem. Välkommen in och titta på en vacker kollektion av Ritningar tapeter där du kan hitta överraskande inspirationer att försköna ditt hem med.

Show More Show Less

Tapeter Ritningar i en interesant kollektion

Tapeten har funnits i över 200 år för att dekorera hus och lägenheter över hela världen med sitt moderna tseende ger oss helt nya möjligheter att inreda med. Moderna tapeter Ritningar är vackra exempel på detta. Innovativa mönster med Ritningar inspirerad av Ritningar är en förbättrat version av de föregående tapeterna som vanligtvis hade en underordnad roll. Våra tapeter är färgrika och har originella detaljer som utgör den kreativa accenten. Av just denna anledning riktar sig moderna tapeter till dem som söker unika dekorativa lösningar med innovativa effekter i sina rum. I kollektionen Ritningar hittar du moderna tapeteratt välja mellan. Ritningar är ett element som förenar dessa produkter. Detta betyder inte att produkterna är enforminga. Bland våra moderna med Ritningar du kan hitta mjuka motiv som kommer att passaväl in matsal och skapa fantastiska effekter. Det är värt att besöka Bimago och upptäcka våra senaste Ritningar tapeter i kollektionen.

Ritningar tavlor - upptäck deras vackra charm

Moderna Ritningar tapeter på Bimago är tillverkade i nonwoven. Det är ett speciellt material som är perfekt att försköna dina väggar med. Nonwoven är ett extremt elastiskt material och tack vare detta så är Ritningar tapeterna lätta montera på väggen. Eventuella ojämnheter i väggen blir osynliga när du tapetserar med Ritningar tapeter. Utöver detta så bidrar även nonwoven Ritningar tapeter med ett bättre klimat i hemmet eftersom de har termo- och akutstikisolerande egenskaper. Våra moderna Ritningar tapeter utmärker sig genom en konstnärlig design. Motivet måste vara reproducerbart och kvaliteten måste hålla högsta nivå. Detta för att alla produkteri Bimago galleriet ska hålla samma höga kvalitativa nivå. Tack vare detta kommer Ritningar tapeter alltid återges på bästa möjliga vis i ditt hem. Upptäck Ritningar {originell - nyheter i Bimago webbutik.

Ritningar tapeter tillåter dig att inreda unika amtofärer i i vardagsrum, sovrum eller kök

I kollektionen bland tapeter Ritningar kommer du att hitta många ideer att inreda ditt rum med. Ett unikt Ritningar motiv låter dig inreda vardagsrummet, sovrummet och även köket till precis så som du vill ha det. I webbutiken på Bimago i kollektionen Ritningar hittar du många härliga motiv på moderna tapeter. Prickar, tegelstensmotiv eller linjer är ett urval av våra kollektioner som vi är säkra på kommer att dra både din och dina vänners uppmärksamhet till sig - originella motiv som tapet hjälper dig att skapa en trendig atmosfär i din lägenhet. Våra moderna Ritningar tapeter är väggdekorationer som kommer att förvandla en tråkig vägg till något inspirerande. Om du letar efter efter spektakuläraväggdekorationer så är Ritningar tapeter definitivt som gjorda för dig. Ett unikt motiv kan förvandla ett sovrum till en önskvärd dekorativ vision.