tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.06.14

Vintage - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Klassiska tavlor Home: Spring House Canvastavla Home: Spring House
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Vintage Red Bike Canvastavla Vintage Red Bike
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Hårdrock Canvastavla Hårdrock
från
313,56 kr
482,49 kr
Klassiska tavlor Floral Bike (1 Part) Wide Canvastavla Floral Bike (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Casa (1 Part) Wide Canvastavla Casa (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Cherubs and the Dandelion Canvastavla Cherubs and the Dandelion
från
254,70 kr
391,95 kr
Moderna tavlor Welcome home! Canvastavla Welcome home!
från
254,70 kr
391,95 kr
Moderna tavlor Beloved Home Canvastavla Beloved Home
från
254,70 kr
391,95 kr
Väggdekorationer Street Gang (Retro style) Canvastavla Street Gang (Retro style)
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Reflections about Love Canvastavla Reflections about Love
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna tavlor Guitarrist Canvastavla Guitarrist
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna tavlor Lawender love Canvastavla Lawender love
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna tavlor Vintage party Canvastavla Vintage party
från
130,14 kr
200,34 kr
Dekorativa tavlor Martini Coctail Canvastavla Martini Coctail
från
130,50 kr
200,79 kr
Moderna tavlor Golden Harvest (3 Parts) Canvastavla Golden Harvest (3 Parts)
från
313,56 kr
482,49 kr
Väggdekorationer Carefree (1 Part) Wide Canvastavla Carefree (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Paris (1 Part) Vertical Canvastavla Paris (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Her Diary (1 Part) Wide Canvastavla Her Diary (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6

Vintage - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Vintage hittar du fantastiska dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av handmålade tavlor Vintage så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Vintage är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Vintage fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Vintage finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Vintage är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Vintage finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Vintage, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Vintage för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Vintage finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Vintage att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Vintage är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Vintage passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Vintage är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Vintage kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Vintage som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Vintage skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Vintage som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Vintage. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Vintage kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Vintage utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Vintage på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVintage och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna tavlor Vintage . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Vintage passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenVintage och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med canvastavlor Vintage ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!