inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Vintage tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Retro Map (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Vintage Red Bike
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Old map: triptych
från
732,33 kr
1 126,71 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
 5. 9
Älskar du klassiska och eleganta accessoarer som påminner om svunna tider? Vill du skapa en interiör med själ? Inget kan vara enklare! Vintage- och retrotavlor är eleganta och tidlösa dekorationer som lätt kan anpassas till alla rum i ditt hem. Svartvita fotografier eller vackra landskap i sepiafärger ger din inredning en fläkt av gamla tider. De passar perfekt i sovrum, vardagsrum och kontor. Upptäck unika vintagetryck och retrotavlor och skapa ditt drömutrymme!

Vintage tavlor - när klassiskt möter modernt

Vintage stil är inte bara en återgång till det förflutna - det är snarare ett medvetet val av dekorativa föremål som har stått sig genom tiderna, men som passar perfekt in i den moderna andan. Vintage-design återspeglar ett brett spektrum av 1900-talets inredningstrender och ger rummen en känsla av nostalgi från det förflutna, men ger samtidigt ett fönster mot framtiden. Vi har inspirerats av den tidlösa stilen och har skapat en kollektion vintagetavlor som ger din inredning en extra dimension. Faktum är att vintagetryck är det snabbaste sättet att förpacka din inredning med sin unika design och skapa en extra varm atmosfär. Som vi alla vet handlar inredning om detaljer. Du behöver inte fylla ditt rum med dyra vintagemöbler eller föremål som du hittar på loppmarknader - välj vintagetavlor som påminner om det förflutna, men som passar perfekt ihop med moderna möbler. I vår katalog över vintage-tavlor kan du upptäcka alla aspekter av denna stil som är en hyllning till den gamla stilen.


 

Vintage canvastavlor - upptäck den raffinerade smaken från förr i tiden

Vill du att ditt hem ska vara möblerat utanför boxen? För att ge det en unik känsla kan du fylla det med föremål som berättar historier. På bimago bjuder vi in dig att ta en sentimental titt på det förflutna och återupptäcka charmen med vintagetryck. Bilar med en retro-själ, gamla kameror eller romantiska blomstermotiv - mer än 270 vintagetavlor väntar på dig i vårt galleri. Vintage-möbler älskar möbler med en inarbetad känsla och tecken på slitage - deras unika smak ligger i ofullkomlighet. Vintage tavlor skapar en perfekt symbios med dessa dyrbara möbler och framhäver rummets nostalgiska karaktär. Kaoset i vintagestilen är bara uppenbart, eftersom alla element skapar en sammanhängande helhet - ingenting lämnas åt slumpen. Vintage tavlor är ett billigt alternativ till föremål som finns på loppmarknader, som ofta har en hög prislapp. Du behöver inte tömma plånboken för att återskapa andan och atmosfären från det förflutna i ditt hem - vintagetryck spelar en viktig roll när det gäller att definiera en inredning.

Vintagetavlor - en bro mellan det förflutna och modernitet

Om vi väljer en vintagestil i vår inredning behöver vi inte ge upp moderna möbler. Vi vill bjuda in dig att experimentera genom att kombinera gamla tavlor med moderna möbler. Vi är säkra på att slutresultatet kommer att överträffa dina förväntningar. I vår katalog hittar du ett brett utbud av vintagetryck som förhöjer dina minimalistiska möbler. Vintagestilen är inspirerad av olika epoker, men den är inte en imitation av tidigare inredningar. Det är snarare en blandning av tidigare trender, men tolkade på ett modernt sätt. Retrodekorationer är som vin, ju äldre de blir desto mer värdefulla och smakfulla blir de. Om du är rädd för att få en "museieffekt" i ditt hem kan du börja med vintagetavlor som ger rummet en touch av sofistikering utan att det blir för tungt. Du kan sedan lägga till andra föremål med själ, som du hittar på loppmarknader, för att ge rummet en mycket exklusiv stil. Vår kollektion av vintagetavlor är en bra utgångspunkt för att skapa en inbäddad, chic atmosfär i ditt hem.

Vintage tavla - enkel metamorfos av din interiör

Är det din dröm att ha ett hem inrett i vintagestil, men du vet inte hur du ska ge din inredning en smak av det förflutna? Vintage-möbler kräver tålamod och förmågan att hitta unika föremål på antikmarknader eller på dina mor- och farföräldrars vind. En gammal radio, en gammal telefon, en originallampa eller resekoffer som får oss att tänka på avlägsna länder - det här är ett paradis för alla älskare av återvunna föremål. Eftersom föremål som finns på loppmarknaden kan vara ganska dyra föreslår vi att du väljer en billigare lösning: vintagetavlor. Genom att spendera lite pengar kan du föra in det förflutnas magi i din inredning. Varje rum i huset kan vara inrett i olika stilar, så vintagetavlor behöver inte finnas överallt. Börja med sovrummet - stämningsfulla vintagetryck är idealiska för att skapa en atmosfär av intimitet och avkoppling. Om du vill dekorera din vardagsrumsvägg kan du välja stora vintagetavlor med flera paneler - du kan vara säker på att den här dekorationen inte går obemärkt förbi.