-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.01.18

Vintage - Canvastavlor och canvastryck

248 produkter tillgängliga i denna kategori

Klassiska tavlor Home: Spring House
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Home: Spring House
Bästsäljare
Väggdekorationer City Panorama
från
277,74 kr
396,81 kr
Canvastavla City Panorama
Dekorativa tavlor Home: Eclecticism
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Home: Eclecticism
Dekorativa tavlor Hårdrock
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Hårdrock
Klassiska tavlor Floral Bike (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Floral Bike (1 Part) Wide
Moderna tavlor Sweet Home II
från
454,41 kr
649,17 kr
Canvastavla Sweet Home II
Klassiska tavlor Retro style: HOME
från
454,41 kr
649,17 kr
Canvastavla Retro style: HOME
Väggdekorationer Keys to Sweet Home
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Keys to Sweet Home
Väggdekorationer Cuban Classic Car (Red)
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Cuban Classic Car (Red)
Klassiska tavlor House of Love
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla House of Love
Moderna tavlor A stylish gramophone
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla A stylish gramophone
Väggdekorationer På väg
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla På väg
Moderna tavlor Lyxig drive
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Lyxig drive
Klassiska tavlor Red banger (Retro style)
från
457,56 kr
653,67 kr
Canvastavla Red banger (Retro style)
Väggdekorationer Scarlet arrow
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Scarlet arrow
Moderna tavlor Lawender love
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Lawender love
Moderna tavlor Faith, Hope & Love
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Faith, Hope & Love
Väggdekorationer Red Volkswagen
från
207,18 kr
296,10 kr
Canvastavla Red Volkswagen
Väggdekorationer Carefree (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Carefree (1 Part) Wide
Klassiska tavlor Paris (1 Part) Vertical
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Paris (1 Part) Vertical
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6

Vintage - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Vintage finner du fantastiska dekorationer för väggar. Med ett stort urval av tavlor med foto Vintage så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Vintage är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Vintage skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Vintage finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Vintage är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Vintage finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Vintage, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Vintage för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Vintage finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Vintage att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Vintage är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Vintage passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Vintage är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Vintage kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Vintage som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Vintage skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Vintage som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Vintage. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Vintage kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Vintage utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Vintage i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVintage och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra väggdekorer Vintage . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Vintage passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorVintage och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Vintage ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!