inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Abstrakt och geometriska affischer & posters

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
  5. 9
Tydliga konturer, skarpa linjer och former - abstrakta posters ger oss en känsla av uttrycksfullhet som genomsyrar ditt perspektiv och ger energi åt din inredning. Geometriska posters från rektanglar till trianglar, från femhörningar till åtthörningar, formerna kontrasterar mot varandra, även när det gäller färg och skarpa kanter. Att kombinera denna moderna inredningsdetalj med din arrangemangsidé förbättrar och fräschar upp din inredning.

Abstrakta posters och geometriska mönster: modern inredning

Abstrakta posters och geometriska motiv är bland de mest omtyckta lösningarna för inredning och dekoration. Om du gillar moderna idéer kan du kolla in vår kollektion vackra abstrakta posters, inklusive färgglada makroner och collage. Förutom abstrakta ämnen erbjuder vi geometriska posters som uppfyller förväntningarna hos symmetriälskare. Om du inte saknar fantasi kan du roa dig med att kombinera rektanglar, kvadrater och linjer och skapa en unik väggdekoration. Släpp loss din fantasi och överraska dina gäster med en okonventionell idé. Det finns många dekorativa lösningar. De abstrakta och geometriska posters kan, liksom alla andra posters som erbjuds på Bimago, beställas inramade eller oramade. För en intressant effekt kan du också välja en vit kant eller en passepartout-version. Tack vare de många olika alternativen som vi erbjuder kan du säkert hitta en dekoration som passar din smak.

Visa mer Visa mindre

Abstrakta posters och andra stillösningar

De abstrakta posters och geometriska dekorationer som erbjuds i bimago-galleriet är idealiska för att komplettera inredningen av rum i modern stil, oavsett vilken funktion rummet har. Pastellfärger och en svartvit version understryker minimalismen. Med en geometrisk poster eller ett abstrakt motiv i svartvitt, som anses vara mycket modernt, kan du göra ditt vardagsrum eller kontor mer elegant. Om du vill liva upp miljön kan du använda posters i starka och intensiva färger. Om du till exempel vill ge din matsal en exotisk touch kan du välja geometriska posters i hawaiiansk stil Allt beror på dina önskemål och förväntningar. Oavsett vilken lösning du väljer förvandlar våra posters ett tråkigt eller deprimerande rum till ett elegant rum. Om du gillar geometriska motiv och abstrakt konst kan du inte begränsa dig till posterkollektionen. Vi uppmuntrar dig också att utforska serien av målningar och tapeter.