inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier för sovrum

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
  5. 10
Textilier till sovrummet är en pålitlig formel för en mysig och originell inredning. Kuddar och ljusblockerande gardiner hjälper dig att skapa en atmosfär som främjar kvällsritualer och avkoppling. Bland våra förslag hittar du motiv inspirerade av naturen, både inhemsk och exotisk, samt geometriska mönster. Du kan välja mellan tillbehör i neutrala färger och produkter i mer intensiva färger. Ta en titt på vårt utbud av textilier till sovrummet och skapa din drömliknande inredning för ditt privata utrymme!

Sänggardiner

Sovrummet är det mest privata av rum. Det bör inredas på ett sätt som ger en känsla av komfort och intimitet. Samtidigt är det viktigt att skapa en trevlig atmosfär. Det är svårt att inreda ett sovrum utan lämpliga tillbehör som ger rummet en extraordinär karaktär. Textilier spelar en mycket stor roll. För att skydda sig mot starkt solsken och undgå nyfikna grannars blickar samtidigt som man vill framhäva interiören kan mörkläggningsgardiner vara en bra lösning. Våra gardiner till sovrummet garanterar inte bara en intressant design utan också hög kvalitet. De är tillverkade av noggrant utvalda material som är behagliga att röra vid, faller vackert och behåller sina färger. Gardinerna i vår kollektion kommer att överraska dig med sin mångfald. De föreslagna mönstren inkluderar exotiska löv och palmer, blommor på ängen samt eleganta geometriska patchwork-mönster.


Inspiration till sänggardiner

Det finns verkligen många idéer för sänggardiner. Det är bra att följa de senaste trenderna, men det som verkligen räknas är dina personliga preferenser. Du bör också ta hänsyn till färgschemat, rummets storlek och den stil som rummet är inrett i. När du väljer moderna gardiner till sovrummet kan du satsa på harmoni och välja en färg som passar med den dominerande i rummet, eller välja en kontrast som på ett intressant sätt framhäver fönstren i sovrummet. Gardiner med dekorativa egenskaper i eleganta färger kommer att passa utmärkt i glamourösa interiörer. Vackra gardiner med geometriska motiv kommer också att passa perfekt i moderna och eklektiskt inredda rum. Sådana motiv kommer också vara en bra lösning för ungdomsrum. Detta är bara några inspirationsidéer för sänggardiner. Du hittar fler idéer i våra kollektioner. Våra inspirerande sänggardiner kommer definitivt att hjälpa dig att skapa en unik inredning!

Kuddar till sovrummet

Sovrummet associeras också med mjuka kuddar som garanterar en bekväm sömn. Tillsammans med en bekväm madrass utgör de en av de viktigaste delarna i sovrummet. I vår kollektion hittar du originella kuddar till sovrummet, varierande i motiv och färgskala. Vi erbjuder mönster som subtila grenar, neonskimrande palmer, textilier med exotiska löv i nyanser av grönt och guld, våriga kompositioner med rosor, mönster som efterliknar träplankor eller färgstarka abstraktioner. I det breda utbudet av motiv kommer du säkerligen hitta en produkt som passar dina preferenser. Kuddarna är tillverkade av högkvalitativa material som sammet eller mikrofiber.

Dekorativa kuddar till sovrummet

Vill du på ett enkelt sätt försköna ditt sovrum? Satsa på dekorativa kuddar! Denna typ av textilier erbjuder stora möjligheter när det gäller att inreda rummet. Du kan släppa loss fantasin genom att kombinera olika färger och mönster. Se dock till att kuddarna skapar en enhetlig helhet med andra delar av rummets inredning. Bland våra förslag hittar du dekorativa kuddar till sovrummet som passar i rum inredda i olika stilar. De kan också vara en idé som gåva till en nära person, till exempel i födelsedagspresent eller vid en inflyttningsfest. Med hjälp av kuddar till sovrummet kan du bryta mönstret och överraska mottagaren med din ovanliga idé. Alla våra dekorativa kuddar till sovrummet kombinerar hållbarhet med intressant design. Vi välkomnar dig att bekanta dig med vår kollektion av textilier till sovrummet, som hjälper dig att skapa en fristad inom dina fyra väggar och njuta av en mysig atmosfär!