inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier festlig

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Det finns många sätt att betona den speciella atmosfären under jul eller påsk. En av dem är att använda festliga textilier, som hjälper dig att skapa en unik heminredning och förhöja stunderna tillsammans med dina nära och kära. Dekorativa dukar till julbordet, originella gardiner och mjuka kuddar - det är bara några av våra förslag. På bimago hittar du säkert en produkt som passar din inredning. Ta en titt på våra festliga textilier och överraska dina gäster med en unik idé för inredning till jul!

Julduk

Varje detalj spelar en roll när det kommer till att skapa en julig atmosfär i hemmet. För att verkligen kunna njuta av den familjära stämningen är det värt att tänka på att använda juliga textilier. En viktig del av juldekorationen är att vackert duka bordet, där hela familjen och släktingar samlas. Det är viktigt att ha en julduk som kommer att förgylla stunden av att njuta av julfestligheterna eller påskrätterna och att umgås med nära och kära. Juldukar kan ha intensiva eller mer dämpade, klassiska färger, som exempelvis vitt. På bimago erbjuder vi originella juldukar och påskdukar, tillverkade av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet. En julduk är perfekt inte bara i privata hem och lägenheter, utan även på hotell eller pensionat där julmiddagar eller påskfrukostar serveras. Det är också värt att kombinera julduken med en påsklöpare eller en julbordslöpare för att skapa en enhetlig helhet. I vår kollektion hittar du säkert ett mönster som passar dina preferenser.


Julkuddar

Högtiden är inte bara en tid för att umgås med nära och kära, utan också för att koppla av. Efter en vinterpromenad, byggande av snögubbar eller lek i snön är det många som drömmer om att bekvämt sätta sig i en fåtölj eller soffa. För att göra vila så bekväm som möjligt kan man använda sig av juliga kuddar med olika mönster. Dessa dekorationer ger inte bara komfort, utan hjälper även till att framhäva julens magi. På bimago hittar du juliga kuddar i olika färgkombinationer - de kan vara stjärnor på röd, vit, grön eller blå bakgrund. Deras universella karaktär gör att de passar perfekt i olika inredningar i vardagsrummet. Du kan placera dem i sovrummet eller vardagsrummet. Våra kuddar kommer säkert att uppskattas av alla som älskar den juliga stämningen! Julkuddar finns i två storlekar: 40x40 cm och 45x45 cm. Välj textilier och överraska dina nära och kära med en julig vardagsrum eller matsal!

Julgardiner

När du inreder ditt hem i julstämning får du inte glömma bort fönsterarrangemangen. Spännande gardiner kan vara pricken över i:et i juldekorationen i vardagsrummet där hela familjen samlas. När helgerna är över kan gardinerna få stanna hos dig och göra de långa, vinterkvällarna trevligare när du spenderar dem i hemmets lugn med samtal med nära och kära, dricker varmt te eller läser. Våra gardiner finns i olika färger. Var inte rädd att satsa på djärva och intensiva färger som kommer att dra uppmärksamheten till sig. Helgerna är en bra tid att använda mer uttrycksfulla inslag som kommer att göra ditt rum sticker ut från mängden. Alla våra julgardiner är tillverkade av noggrant utvalda material för att garantera hållbarhet och slitstyrka.

Jul kuddfodral - dekoration för vardagsrum och sovrum

Väntan på julen inspirerar till olika förändringar, även när det gäller rumens inredning. Ofta kan små detaljer göra en fantastisk effekt. En av idéerna för att njuta av en trevlig inredning i en ny tolkning kan vara att använda sig av originella jul kuddfodral. Sådana tillbehör får inte saknas i bimago-kollektionen. Bland våra produkter hittar du både typiska juldagar med Santa Claus, julgranar, renar eller stjärnor, samt mer subtila mönster med vintersymboler - försiktigt snöflingor eller växter täckta med vitt fluff. En rätt vald motiv av sammetkuddar kommer säkert att ge din soffa, säng eller soffa en mer originell karaktär. Fördjupa dig i vår rika samling av jul-textilier och upptäck hur lite som krävs för att kunna njuta av ett mysigt inre!