inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Akrylglastavlor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tryck på akrylglas Magic Beach [Glass]
från
974,25 kr
1 498,95 kr
Tryck på akrylglas Animal Masks [Glass]
från
1 104,30 kr
1 699,02 kr
Tryck på akrylglas Play Symbols [Glass]
från
1 104,30 kr
1 699,02 kr
Tryck på akrylglas Stone Silence [Glass]
från
974,25 kr
1 498,95 kr
Tryck på akrylglas Sunny Garden [Glass]
från
974,25 kr
1 498,95 kr
Tryck på akrylglas Surfing [Glass]
från
974,25 kr
1 498,95 kr
Tryck på akrylglas Wind Drops [Glass]
från
974,25 kr
1 498,95 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Vem har sagt att tavlor endast passar i vardagsrum eller sovrum? Canvastavlor är en fantastisk lösning för att dekorera alla utrymmen i huset, inklusive badrum och kök! De är flexibla, vatten- och reptåliga och har dessutom många estetiska egenskaper. Deras blanka och helt släta yta lyfter perfekt fram färgernas djup och helheten ger inredningen en unik Glamour-effekt! Välj mellan många olika typer av tavlor. Hitta en dekorationsidé på bimago.

Tavlor i akrylglas för kök, badrum, kontor och vardagsrum

Vi är helt säkra på att tryck på akrylglas kommer att inte bara skapa en unik miljö i ditt hem utan att du kommer få många fina kommentarer om just dessa enastående produkter ifrån Bimago! Tryck på akrylglas är verkligen iögonfallande och kommer sätta en fin och prestigös prägel oavsett miljö den används i. De är lätta att rengöra och därför lämnade för kontor och arbetsrum. Dessutom är det en helt vattentätt tavla och passar utmärkt till både kök och badrum. akrylglastavlor är helt enkelt idealiska för alla rum och alla väggar!

Läs mer Läs mindre

Akrylglastavlor - upptäck fördelarna med tryck i akrylglas

Akrylglastavlor ifrån Bimago skapades för att uppnå alla de fördelar som ett vanligt tryck på akrylglas har, men samtidigt eliminera dess svagheter: att de är bräckliga eller tunga. Våra akrylglastavlor är gjorda av en av de mest kända materialen – polymetylmetakrylat (PMMA). Denna polymer är hård och färglös som glas - det är där det har fått sitt populära namn: akrylglas. Precis som vanligt glas har akryl en hög ljustransmission (över 90%) och dess färger bleknar inte av UV-strålar. Dock är detta material betydligt lättare än glas (upp till 50%!) och mer hållbart: det är mer elastiskt och motståndskraftigt mot stötar. Våra akrylglastavlor tillverkas med en film som fästs på akrylglaset. Denna teknik gör det möjligt att uppnå en hög utskriftskvalitet med hög fotografisk precision och färgmättnad. Samtidigt så får tavlan ett tredimensionell djup och ett vackert lyster. Just på grund av detta så kommer våra akrylglastavlor passa in alla miljöer!

Tryck på akrylglas - tavlor för alla oss som älskar unika lösningar

Att hitta bra och unika väggdekorer kan vara en stor utmaning. Speciellt om du vill dekorera i mer fuktiga miljöer såsom kök eller badrum. Att sedan dessutom hitta ett motiv som passar är bara början. Utöver det så finns det många yttre faktorer som påverkar valet och det är därför vi har skapat en kollektion av akrylglastavlor. De är inte bara tåliga vilket gör att du kan lätt torka av dem med vanliga rengöringsmedel utan de är även motståndskraftiga mot vatten och fukt vilket gör dem perfekta för kök och badrum oavsett hur länge de utsätts för fukt. Om du vill hänga din akrylglastavla i en solig miljö så har vi en glad överraskning: akrylglastavlor är inte bara motståndskraftiga mot blekning utan akrylglaset är helt resistent mot UV-strålar och säkerställer att inga färger påverkas av solljus. Akrylglastavlor ifrån Bimago väger lite och är således perfekta för tunna väggar eller väggar av gips. Monteringen är busenkel och till varje akrylglastavla så medföljer en fästanordning (krok) – således är din tavla direkt redo att pryda dina väggar i åratal.