inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Tapeter för hall

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Vardagsrummet är ett skyltfönster i varje hem och välkomnar familj och gäster. Tyvärr får den ofta inte den uppmärksamhet den förtjänar och vi glömmer ofta bort den när vi planerar renoveringar. Ta hand om din hall med bimago design tapeter! Designtapeter i hallen skapar en visuellt intressant, varierad och positiv layout av interiören. Unika halltapeter är en garanti för en elegant inredning som kommer att överraska dina gäster.

Tapeter för hall - en elegant inredningsdetalj

Om vi ​​vill göra ett fint första intryck bör du fokusera på möblerna och inredningen i din hall eftersom det är det första man, som gäst, möts av. Rätt dekoration i detta rum kommer att göra det till ditt visitkort. En elegant väggdekor kommer definitivt att dra till sig uppmärksamhet och kommer ge dina gäster en välkomnande känsla vilket vanligtvis är svårt att åstadkomma. Beroende på hallens form är det värt att beakta dess färg. Om hallen står öppen inför resten av huset eller lägenheten kan du välja mörka färger. Å andra sidan, om du har en mörk hall, kan du göra den ljusare med tapeter i ljusa färger. Du kan också välja geometriska former eller ränder som optiskt förstorar hallen. Om du väljer rätt tapet i hallen kommer även små hallar att se rymliga och inbjudande ut. Ta en titt på vår stora kollektion av tapeter med många motiv för alla typer av interiörer - moderna, stilrena, loft och mycket mer. Tapeter är perfekta element för att skapa en spektakulär inre metamorfos.

läs mer läs mindre

3D tapeter för hallen - design dedikerad till små interiörer

3D tapeter vars motiv skapar en illusion av djup är idealiska för små rum. Våra produkter inkluderar geometriska mönster, blommor och ornament inspirerade av vacker arkitektur. De rätta färgerna och motiven gör att interiören känns mer rymlig tack vare dessa tapeter. Av den anledningen passar 3D-tapeterna perfekt in i hallen som ofta är liten och smal. Du kommer märka stor skillnad och det är något som även dina gäster kommer märka. I Bimago-kollektionen hittar du många motiv som kan anpassas till alla typer av stilar - från modernt till shabby chic. Kika runt bland våra många motiv och låt dig inspireras av våra vyer med vackra tapeter för hallen!