inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Posters 50x70 cm

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Öde kaféer - elegant stadsvy
från
109,17 kr
155,97 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Undrar du vilka dekorationer du ska välja till ditt rum för att återspegla din karaktär? Stora 50x70cm posters kommer garanterat att förändra dina väggar och dra till sig gästernas uppmärksamhet. 50x70cm posters fungerar lika bra på stora ytor som på små utrymmen i hemmet, på ett kontor, i en skönhetssalong, i ett väntrum eller i en butik. I bimagos kollektion finns stora posters med motiverande fraser, pittoreska landskap, djur eller modern konst. Uttryck dig själv med posters från bimago!

Posters 50x70

Om du gillar stora dekorationer är 50x70-posters från Bimago perfekta för dig. Du kan dekorera din inredning med vackra landskap, djurmotiv och mycket mer. Posters i denna storlek ger en fantastisk effekt! Du hittar olika stilar i vårt utbud, glamorösa, moderna, industriella, boho, provencala och många andra fantastiska alternativ. Du kan anpassa posters till alla typer av inredning. Om du letar efter något för barnens sovrum har vi en särskild avdelning för barnposter i vår webshop. Du kan sätta färg och fräschhet i deras rum. För dem som gillar etnisk stil rekommenderar vi motiv av djur eller landskap som representerar savannen eller tropiska skogar. Våra posters, i kombination med liknande möbler, skapar ett avantgardistiskt utseende i ditt hem eller var du än väljer att placera dem. Vi rekommenderar att du hänger på stora väggar, fritt från andra dekorationer. Tack vare deras stora storlek behöver du inte fylla väggarna med onödiga detaljer.

Visa mer Visa mindre

Prada varumärke 50x70 posters och mycket mer

Älskar du stora modemärken? På Bimago hittar du Prada-posters 50x70 och mycket mer. Inred din interiör i en glamorös stil, använd vita skinnsoffor, lackerade möbler och lägg till våra stora märkesposters. Du får en snygg och trendig look. Våra logoposter är inte bara perfekta för hemmen, utan även för att dekorera klädaffärer, smyckesbutiker och parfymeributiker. Om du letar efter en originell present till en av dina modeälskande vänner kan våra posters vara rätt lösning för dig. Besök vår webshop och välj den produkt som passar dig bäst.