inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Minimalistiska tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Lunar Road
från
406,26 kr
Tapet Dense Structure
från
406,26 kr
Tapet Braided Theme
från
406,26 kr
Tapet Braided Faces
från
406,26 kr
Tapet Simple Elegance
från
406,26 kr
Tapet Girly Stripes
från
406,26 kr
Tapet Spring Ornament
från
406,26 kr
Tapet Shiny Nature
från
406,26 kr
Tapet Forest Dance
från
406,26 kr
Tapet Forest Bouquets
från
406,26 kr
Tapet Sorted Nature
från
406,26 kr
Tapet Ivy Shoots
från
406,26 kr
Tapet Full of shapes
från
406,26 kr
Tapet Wild Banana
från
406,26 kr
Tapet May Birds
från
406,26 kr
Tapet Moroccan Set
från
406,26 kr
Tapet Exotic Pattern
från
406,26 kr
Tapet Geopoetry
från
406,26 kr
Tapet Detail Wave
från
406,26 kr
Tapet Matrix
från
406,26 kr
Tapet Subtle Poppy
från
406,26 kr
Tapet Silvery May
från
406,26 kr
Tapet Plant Tangle
från
406,26 kr
Tapet Plant Sepia
från
406,26 kr
Tapet Marine Mosaic
från
406,26 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Minimal tapetkollektion från vårt erbjudande gör att du kan få en originell och dämpad inredning. Dina väggar är det element i inredningen som har störst inverkan på hela rummets utseende. Det är av denna anledning för det faktum att när man planerar alla typer av förändringar i inredningen, är den största uppmärksamheten fokuserad på hur du tänker ändra väggarna. Det mest universella valet kommer att vara minimalistisk estetisk tapet på väggen, som kommer att fungera bra inte bara i moderna rum, utan också i klassiska stilar.

Minimalistisk tapet

Minimalistiska tapeter blir alltmer populära. Många väljer denna stil när de inreder sin drömlägenhet. Dess fördel är enkelhet, vilket visar sig vara modernt oavsett omständigheterna. Hur ser minimalistiska tapeter ut och vad utmärker dem? Vanligtvis är dessa dekorationer i ljusa, dämpade färger. Minimalistiska tapeter saknar ofta mönster och bygger endast på en intressant färgkombination. Det finns också minimalistiska tapeter med intressanta former, inklusive geometriska figurer. Även om den här typen av dekorationer inte har något att göra med glamour är de ett originellt tillägg till inredningen och ger den definitivt en unik karaktär. Personer som har valt våra minimalistiska tapeter för väggen bekräftar att det är unika produkter som ger liv åt inredningen, samtidigt som de behåller sin enkla atmosfär.


 

Tapeter i minimalistisk stil

När du inreder ditt hem i en minimalistisk stil behöver du inte ge upp väggdekorationer. Det är bara att hitta rätt produkter. Vårt förslag är minimalistiska tapeter som passar in i tonade interiörer. De kännetecknas inte bara av sparsamma mönster och färger, utan också av ett gediget hantverk. Minimalistiska tapeter från bimago är tillverkade av material av god kvalitet, vilket gör att de är mer motståndskraftiga mot skador än genomsnittet. Dessa produkter rekommenderas inte bara för minimalister, utan även för personer som inreder sitt hem i skandinavisk eller industriell stil. Minimalistiska tapeter passar in i olika rum, oavsett vilken stil de har. Detta är en klar fördel med sådana produkter. Om du drömmer om minimalistiska tapeter till ett attraktivt pris som inte bara kännetecknas av skönhet utan också av hållbarhet, är vårt erbjudande för dig. Titta på våra väggdekorationer och välj något själv.