inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier rustik

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Om du vill skapa en illusion av lantlig idyll i dina rum kan du använda dig av ovanliga textilier i rustik stil! Vi erbjuder kuddar, dukar, löpare och gardiner med motiv av trä, solrosor, subtila kvistar och dekorativa ornament. Våra rustika textilier passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet, entrén och köket. Vi garanterar att med våra textilier kommer du att njuta av en fräsch interiör som låter dig koppla av och känna dig närmare naturen!

Landsbygdsgardiner

Den lantliga stilen är perfekt för dem som uppskattar naturlighet och vill skapa en varm och välkomnande atmosfär i sitt hem. För att skapa en lantlig atmosfär inomhus är det värt att använda textilier, helst i färger som anknyter till naturen. Bimago erbjuder landsbygdsgardiner i jordfärger och gråtoner, med mönster inspirerade av keramik och folkkonst. Det är viktigt att färgsättningen på textiltillbehören är dämpad, naturlig och refererar till växt-, djur- eller folkmotiv. Våra landsbygdsgardiner med keramiskt mosaikmönster passar perfekt in i en lantlig atmosfär. Det finns också blå gardiner i lantlig stil som passar bra i en lantlig eller provençalsk sovrum eller köksinredning. Landsbygdsgardiner är särskilt lämpliga för kök. Deras användning möjliggör skapandet av en varm och hemtrevlig atmosfär som lockar till att tillbringa tid i rummet. De finns i olika storlekar, vilket gör det möjligt att anpassa dem efter individuella behov och fönsterstorlekar. Landsbygdsgardiner i ljusgrått är också ett bra val för skandinaviska inredningar.


Landsbygdsmattor

Landsbygdsmattor kommer att understryka atmosfären i ett lantligt inrett matrum eller kök på ett utmärkt sätt. De kan också användas som en särskild detalj som kompletterar bordsdekorationen vid tematiska evenemang eller fester i lantlig stil. Mönstren på våra landsbygdsmattor, särskilt de som är inspirerade av folkkonst och keramik, gör det möjligt att införa en unik dekorativ detalj i det lantliga interiören. Landsbygdsmattor skapar en harmonisk och sammanhängande komposition när landsbygdsgardiner till köket hänger i fönstren. Det är också värt att välja en matchande landsbygdsbordslöpare till varje duk.

En duk bör vara tillverkad med omsorg om varje detalj, tydligt kantad och motståndskraftig mot veck. Dock är säkerheten för materialet också av stor betydelse, med tanke på kontakt med bordsservis och mat. Bimagos rustika dukar, liksom rustika gardiner och alla andra textilier, har noggrant kontrollerats och innehåller inga skadliga kemikalier eller färgämnen.

Rustika kuddar

Bimagos rustika kuddar har dämpade, naturliga färger, som beige, gult, brunt, blått och grått. De använder blom-, folk-, växtmotiv samt imitationer av trä. Dessa färger och tryck passar perfekt in i en lantlig atmosfär och bidrar till att skapa en mysig stämning som kännetecknar den rustika stilen. Beroende på behov och preferenser erbjuder vi rustika kuddar i sammet eller mikrofiber. Sammet är ett lyxigt, hållbart material med en sammetliknande yta. En sådan kudde, med en väl vald tryckdesign, passar utmärkt som dekoration på soffan i vardagsrummet. Mikrofiber å andra sidan är ett mjukt och snabbtorkande material som är lätt att hålla rent, vilket gör det lämpligt till exempel för matsalen eller stolar. För fans av den rustika stilen, liksom boho-stilen och hippie-estetiken från 60-talet, rekommenderar vi också våra textila tillbehör - ryggsäckar med snören och ekologiska väskor med tryck som är typiska för naturliga och etniska klimat.