inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tavlor med text - designa din interiör på ett utmärkt sätt

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Graffiti Slogan by Banksy
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Life Is a Game (4 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla OKej
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Misz masz
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Love Poetry (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
 5. 13
Uttryck dig själv med citat som tavla. Vi har samlat alla våra tavlor med text och citat i den här kategorin. I vårt utbud hittar du tavlor med olika typer av citat: roliga, inspirerande och sådana som påminner dig om de viktigaste sakerna varje dag. Det kommer att vara perfekt för en lägenhet, såväl som en arbetsplats eller affärslokaler. På så sätt kan du skapa en trevlig och vänlig atmosfär. De finns i svartvitt och i färg. Ta en titt på vårt erbjudande och välj de bästa konstcitaten!

Tavlor med text - moderna typografiska inredningselement

Den nya samlingen av bimagos unika tavlor med citat matchar perfekt såväl moderna som klassiska inredningsstilar. Personliga tavlor med text utgör unika grafiska väggdekorer och är ett intressant alternativ till konventionella inredningsprodukter. Om du således letar efter ovanliga idéer på hur du kan skapa en fashionabel heminredning, då är du på rätt ställe! I bimago erbjuder vi ett brett sortiment av tavlor med text, citat eller populära ordspråk. Vårt erbjudande avser bland annat tavlor i olika mönster med text på engelska, såsom "All you need is dream", "Don’t forget to be awesome" eller den vanliga "Good morning", som tack vare den konstnärliga grafiska avbildningen blir ett extraordinärt dekorativt element. Texttavlor i form av tryck på duk tillför rummet en aning uttrycksfullhet samt berikar och förändrar hela interiören. Vi uppmuntrar dig att skaffa dessa inspirerande och trendiga texttavlor som kommer att pryda dina rum.

Continua a leggere Nascondi

Tavlor med text – få inspiration genom motiveringsslogans

Personliga tavlor med text är en bra lösning för att pigga upp köket, vardagsrummet eller sovrummet. Var och en av oss behöver ibland en bra dos av motivation, vilken hjälper oss att svara på de utmaningar som den moderna världen står inför samt att ge oss den drivkraft, som behövs för att gå vidare med ny energi. I bimago uppfyller/tillmötesgår vi dessa förväntningar och presenterar en ny samling av tavlor med text, citat eller ordspråk. Våra motiverande canvastavlor med text kommer att utgöra en fantastiskt dekorativ lösning för alla dem som saknar en impuls för att förverkliga sina drömmar eller försenade planer. "Carpe diem", "I can and I will", "No pain no gain" är några exempel på slogans som du kan hitta på våra dukutskrifter.Utöver deras dekorativa roll spelar också Bimagos fina tavlor med text en viktig motiveringsfunktion. Tack vare sitt budskap kommer den motiverande texttavlan att väcka till liv den glädje som finns hos oss och samtidigt försköna miljön i vårt hem.