inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20

Fototapeter modernist

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Noble Jade
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Green Marble
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Retained Beauty
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Copper Ginkgo
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Black Elegance
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Letar du efter en inredningsstil som framhäver rummets arkitektur och är en accent i ett ljust inrett rum? Moderna fototapeter från bimago är en monokrom färgpalett, linjär konst, minimalism och imitation av naturmaterial. Mönster som imiterar sten, marmor och abstrakta kompositioner med gyllene accenter är också populära. En modern tapet är en katalog med inredningsinspirationer, där alla kan hitta en lämplig dekoration för sitt hem!

Modernistiska fototapeter

Vill du skapa ett intressant utrymme och gillar du de senaste inredningstrenderna? Vi har precis vad du letar efter: vår kollektion av modernistiska fototapeter. Du kommer att se den fulla potentialen hos modernistiska fototapeter så snart du har dem i ditt hem. Mångfald och originalitet är de ord som bäst beskriver denna extraordinära väggdekoration. Moderna fototapeter har många motiv som blommor, geometriska figurer och abstrakta mönster som vi kan betrakta som en kvintessens av modern konst. Moderna fotofototapeter skapar olika kompositioner, både statiska och dynamiska, fulla av uttrycksfullhet. Med de väggdekorationer som vi erbjuder kan du låta fantasin flöda fritt, så att det känns som om du har ett riktigt konstverk i din inredning.


 

Moderna fototapeter

Moderna fototapeter är en triumf av färger, eftersom dessa dekorationer tillverkas i alla färger från ljusa till mörka. Välj subtila nyanser för den minimalistiska stilen, men om du vill skapa möbler med karaktär ska du välja modernistiska fototapeter i intensiva toner. Du kan också experimentera med kontrasterande färger som tillsammans skapar överraskande variationer.Du kan placera väggdekorationen i vilket rum som helst, oavsett om det är ett hem eller ett kontor. Den modernistiska fotomuren väljs ofta av bar- och restaurangägare eftersom det är ett snabbt och enkelt sätt att förändra utseendet och har också visat sig vara populär bland dem som föredrar icke-invasiva metoder. Modernistiska fotomuraler är en av dem och hjälper dig att förverkliga dina dekorativa idéer snabbt. Nu känner du till fördelarna, så vänta inte längre och upptäck vår unika kollektion. Med bimago förändrar du din inredning!