-35% på alla tavlor

Erbjudandet gäller till 2024.06.18

Tavlor

Klassisk dekoration eller tavlor med en modern twist! Upptäck de vackraste och mest inspirerande canvastavlor - abstrakta tavlor och moderna botaniska motiv. Bimagos tavlor är tryckta på äkta bomullsduk från Italien. De är uppspända på en stabil kilram. Våra tavlor är färdiga att hängas upp och passar utmärkt på alla väggar även utan extra fotoram! Upptäck våra fina tavlor för alla typer av inredningar - från klassisk till modern!


Canvastavlor

Vår kollektion av tavlor innehåller mer än 12000 motivmed olika teman. Här hittar du unika abstrakta canvastavlor, kompositioner med blommor, klassiska landskap, porträtt, färgrika tavlor för barn och många andra intressanta canvastavlor. För de som brinner för modern konst rekommenderar vi att titta i vårt galleri tavlor och foto med städer, medan de som älskar klassisk konst kommer att fascineras av vackra handmålade tavlor och reproduktioner. Kategoriseringen i vårt galleri kommer att underlätta för dig att hitta just den perfekta canvastavla för vardagsrum, kök eller kontor. De intensiva färgerna på våra tavlor kommer att återuppliva din hemmiljö, medan penseldragens struktur kommer att införa dynamik i dina rum. Dessutom finns alla motiv i olika versioner:

 • Canvastavla - tryck på duk
 • Canvastavla - handmålade tavla (akrylfärg)
 • Canvastavla Premium Print - manuell efterbehandling med färglös lack (konstnärlig bildeffekt)
 • Ljuddämpande tavla - det ljuddämpande skummet på insidan absorberar ljud och minskar bullernivåerna

Välj den canvastavla som passar just dig och ditt hem och njut av en underbar dekoration på dina vägg.

Snygga tavlor

Drömmer du om att inreda om ditt hem? Lider du av idétorka och har svårt att hitta rätt stil? Eller har du redan en idé och du står framför en tom vägg och funderar på vilka tavlor som passar? Ingen fara! Att hitta den perfekta dekorationen för dina väggar är nu hur enkelt som helst. Titta närmare på våra snygga tavlor och du kommer hitta något som verkligen passar in i ditt hem tillsammans med dina möbler. För kök rekommenderar vi varma färger, handmålade tavlor och blommor. Idealiska motiv för vardagsrum är handmålade tavlor, medans för sovrummet så är romantiska motiv med landskap att föredra. Canvastavlor skapar en härlig känsla av elegans och passar till badrum. I små lägenheter och rum är triptyker och färgglada bilder att rekommendera. I bimago galleriet hittar du snygga tavlor som du med glädje kommer vilja hänga på dina väggar!

Målningar

Handmålade tavlor i bimagos galleri målas av konstnärer som utexaminerats ifrån prestigefyllda konstskolor. Den höga kvaliteten på tavlorna garanteras av professionella akrylfärger som kännetecknas av intensiva färger. Tack vare att vi inte använder några lösningsmedel i färgerna så förkommer ingen lukt heller. Alla målningar i galleriet är målade på äkta italiensk konstnärsduk i bomull som kännetecknas av rätt struktur och högsta kvalitet. Våra handmålade tavlor görs individuellt på beställning och det är anledningen till att det tar lite längre tid att tillverka. En handmålad tavla är ett unikt konststycke som är värt att vänta på. I Bimagos galleri hittar du målningar med landskap, blommor och djur. Intensiteten i färgerna och särprägelng är karakteristiska egenskaperna hos dessa tavlor. Tavlorna målas för hand kommer att göra en passa vackert in på vardagsrummets väggar såvälg som i sovrum eller matsal. Lång erfarenhet och kunskap hos våra konstnärer är faktorer som säkerställer att varje målning återspeglar tavlans unika skönhet och förmedlar känslor.

Tavla på canvas

Canvastavlor på en snygg kilram är en elegant dekoration för väggar i vardagsrum, sovrum och matsal. I Bimiagos galleri hittar du flera tusen olika abstrakta motiv, canvastavlor på storstäder, blommor eller tavlor för barnrum. Tack vare det stora utbudet av motiv kan alla hitta något som passar. Våra tavlor på canvas kan fås med två olika trycktekniker:

 • Den första är Premium Print - tryck på duk med handmålad ytstruktur som ger en tvådimensionell tavla en ytterligare dimension och efterliknar en handmålad tavla
 • Den andra tekniken är canvastavla - tryck på duk

Tack vare den höga upplösningen så garanteras alla detaljer syns och träder fram. Denna teknik är idealisk för landskap, arkitektoniska bilder och porträtt. Tavlor på canvas kan beställas i många olika storlekar. Det innebär att alla motiv kan fås i mått som passar just dina väggar oavsett om det är stora eller små tavlor. Duken på våra canvastavlor monteras så att den täcker hela kilramen och kan hängas direkt på väggen. Du behöver alltså inte köpa till någon fotoram eller någon ytterligare ram. Välkommen till bimago där du hittar både nya målningar såväl som kända mästerverk som passar just dig!

Fina tavlor

När du väljer rätt tavla för ditt hem är det viktigt att beakta storleken och hur den passar in i rummet. En fördel med vårt sortiment är att varje tavla kan beställas i flera storlekar. Mindre tavlor passar utmärkt att hänga i barnrummet, i hallen eller som en del av ett större vägggalleri. Vi erbjuder även flerdelade fina tavlor i olika format, vilket gör att du kan hitta en lämpligt stor tavla för att hänga ovanför matbordet i matsalen. En sådan canvas tavla och rätt belyst, blir en imponerande dekorativ accent i interiören. Vårt breda urval av mönster och storlekar sträcker sig även till vår samling av reproduktioner av kända konstverk. Med över 8000 konsttavlor med verk av Monet, van Gogh, Degas, Malevitj och många andra, kan du skapa en exceptionell dekoration i ditt rum. Det är svårt att inte bli imponerad av en sådan samling. Utforska vårt rika utbud av perfekta fina tavlor för varje interiör.

Coola tavlor

På Bimago erbjuder vi coola tavlor på duk som verkligen gör sig bra på väggen, tack vare de moderna och avancerade utskriftstekniker vi använder. Med dessa tekniker skapar vi en mångfald av dukar, inklusive reproduktioner av framstående artister. När du väljer våra canvastavlor får du kvalitet och noggrannhet i detaljerna. I Bimagos butik kan du köpa en full HD-utskrift på duk. Viktigt att notera är att du själv kan välja storleken på din nya tavla för att den ska passa perfekt på tillgängligt utrymme på väggen. Välj en cool tavla på duk i större format eller flera mindre för att skapa din egen unika galleri. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer det definitivt att höja din inredning.

Väggtavlor

Vi har otroligt intressanta väggtavlor och kan med 100% säkerhet säga att alla kommer att hitta sin drömtavla. Det spelar ingen roll om det är en reproduktion av ett välkänt verk, en vacker landskapsbild eller en unik abstraktion. Originella tavlor från bimago väntar på sina nya ägare! I vår samling finns något spännande för varje rum i hemmet, oavsett dess storlek eller dekor. Vi har medvetet inkluderat ett brett sortiment av väggtavlor. När du bläddrar genom våra förslag kommer du att se motiv från boho, graffiti, popkonst, vintage, glamour och många andra stilar. På Bimago kan du beställa lämpliga canvastavlor för både moderna och klassiskt inredda rum. Har du inte exakta krav på en tavla? Inga problem! Vår samling kommer säkert att inspirera dig. Vi erbjuder exceptionellt fina tavlor för både yngre och äldre hemmaboende. Du kommer att hitta något fint både till vardagsrummet och arbetsrummet, hallen eller barnrummet - även för den obändiga tonåringen.

Vackra tavlor

Visste du att en vacker tavla är en utmärkt gåva? Du kan ge bort den till en närstående vid nästan varje tillfälle. Denna typ av present passar för födelsedagar, namnsdagar, bröllopsårsdagar eller jul. Det är också ett bra alternativ när du inte vet vad du ska ge någon vid en inflyttning, jobbbyte eller som ett tack för hjälpen. Varför fungerar canvastavlor bra som presenter? Framför allt för att de är ovanliga. Många väljer ofta presenter som en kopp, en krukväxt, kosmetika eller kläder. Visst är de trevliga gåvor, men sådana idéer upprepas ofta. En tavla är mer originell och det är osannolikt att någon annan ger bort samma sak. Om du vill få någon att le och överraska med din kreativitet, är detta en fullträff – vi garanterar det! Vackra tavlor är en utmärkt presentidé. En tavla tryckt på duk som gåva rekommenderas i premiumutskrift, vilket ger en extraordinär visuell effekt. Så tveka inte att utforska vårt sortiment och bestämma vilken tavla som blir den bästa. Ett tips från Bimago – kom ihåg att beakta preferenser och smak hos personen du ska ge presenten till, eftersom det framför allt är hon eller han som ska uppskatta den nya väggdekorationen.

Små tavlor

Du behöver inte välja mycket stora tavlor, särskilt om du inte har tillräckligt med ledig väggplats. Vi har också många intressanta alternativ för rum med mindre yta. Du bestämmer själv storleken på tavlor, så välj en som perfekt kompletterar din inredning. Glöm inte att du har möjlighet att välja inte bara enskilda dekorationer utan även flera delar. Våra små tavlor på väggen är mycket populära. Attraktivt prissatta tavlor på väggen låter dig dekorera hela ditt hem. Välj dem och skapa en unik samling i sovrummet, vardagsrummet eller någon annan del av ditt hem. Bimagos canvastavlor passar också väl i andra miljöer som pensionat, frisörsalonger, skönhetssalonger och andra ställen där inredning spelar en viktig roll. Kunder uppskattar dem för kvaliteten och soliditeten. Varje tavla är skyddad mot UV-strålning. Vi har förslag på små tavlor utförda i olika tekniker och i spännande färgversioner.

Klassisk dekoration eller tavlor med en modern twist! Upptäck de vackraste och mest inspirerande canvastavlor - abstrakta tavlor och moderna botaniska motiv. Bimagos tavlor är tryckta på äkta bomullsduk från Italien. De är uppspända på en stabil kilram. Våra tavlor är färdiga att hängas upp och passar utmärkt på alla väggar även utan extra fotoram! Upptäck våra fina tavlor för alla typer av inredningar - från klassisk till modern!

Canvastavlor

Vår kollektion av tavlor innehåller mer än 12000 motivmed olika teman. Här hittar du unika abstrakta canvastavlor, kompositioner med blommor, klassiska landskap, porträtt, färgrika tavlor för barn och många andra intressanta canvastavlor. För de som brinner för modern konst rekommenderar vi att titta i vårt galleri tavlor och foto med städer, medan de som älskar klassisk konst kommer att fascineras av vackra handmålade tavlor och reproduktioner. Kategoriseringen i vårt galleri kommer att underlätta för dig att hitta just den perfekta canvastavla för vardagsrum, kök eller kontor. De intensiva färgerna på våra tavlor kommer att återuppliva din hemmiljö, medan penseldragens struktur kommer att införa dynamik i dina rum. Dessutom finns alla motiv i olika versioner:

 • Canvastavla - tryck på duk
 • Canvastavla - handmålade tavla (akrylfärg)
 • Canvastavla Premium Print - manuell efterbehandling med färglös lack (konstnärlig bildeffekt)
 • Ljuddämpande tavla - det ljuddämpande skummet på insidan absorberar ljud och minskar bullernivåerna

Välj den canvastavla som passar just dig och ditt hem och njut av en underbar dekoration på dina vägg.


Snygga tavlor

Drömmer du om att inreda om ditt hem? Lider du av idétorka och har svårt att hitta rätt stil? Eller har du redan en idé och du står framför en tom vägg och funderar på vilka tavlor som passar? Ingen fara! Att hitta den perfekta dekorationen för dina väggar är nu hur enkelt som helst. Titta närmare på våra snygga tavlor och du kommer hitta något som verkligen passar in i ditt hem tillsammans med dina möbler. För kök rekommenderar vi varma färger, handmålade tavlor och blommor. Idealiska motiv för vardagsrum är handmålade tavlor, medans för sovrummet så är romantiska motiv med landskap att föredra. Canvastavlor skapar en härlig känsla av elegans och passar till badrum. I små lägenheter och rum är triptyker och färgglada bilder att rekommendera. I bimago galleriet hittar du snygga tavlor som du med glädje kommer vilja hänga på dina väggar!

Målningar

Handmålade tavlor i bimagos galleri målas av konstnärer som utexaminerats ifrån prestigefyllda konstskolor. Den höga kvaliteten på tavlorna garanteras av professionella akrylfärger som kännetecknas av intensiva färger. Tack vare att vi inte använder några lösningsmedel i färgerna så förkommer ingen lukt heller. Alla målningar i galleriet är målade på äkta italiensk konstnärsduk i bomull som kännetecknas av rätt struktur och högsta kvalitet. Våra handmålade tavlor görs individuellt på beställning och det är anledningen till att det tar lite längre tid att tillverka. En handmålad tavla är ett unikt konststycke som är värt att vänta på. I Bimagos galleri hittar du målningar med landskap, blommor och djur. Intensiteten i färgerna och särprägelng är karakteristiska egenskaperna hos dessa tavlor. Tavlorna målas för hand kommer att göra en passa vackert in på vardagsrummets väggar såvälg som i sovrum eller matsal. Lång erfarenhet och kunskap hos våra konstnärer är faktorer som säkerställer att varje målning återspeglar tavlans unika skönhet och förmedlar känslor.

Tavla på canvas

Canvastavlor på en snygg kilram är en elegant dekoration för väggar i vardagsrum, sovrum och matsal. I Bimiagos galleri hittar du flera tusen olika abstrakta motiv, canvastavlor på storstäder, blommor eller tavlor för barnrum. Tack vare det stora utbudet av motiv kan alla hitta något som passar. Våra tavlor på canvas kan fås med två olika trycktekniker:

 • Den första är Premium Print - tryck på duk med handmålad ytstruktur som ger en tvådimensionell tavla en ytterligare dimension och efterliknar en handmålad tavla
 • Den andra tekniken är canvastavla - tryck på duk

Tack vare den höga upplösningen så garanteras alla detaljer syns och träder fram. Denna teknik är idealisk för landskap, arkitektoniska bilder och porträtt. Tavlor på canvas kan beställas i många olika storlekar. Det innebär att alla motiv kan fås i mått som passar just dina väggar oavsett om det är stora eller små tavlor. Duken på våra canvastavlor monteras så att den täcker hela kilramen och kan hängas direkt på väggen. Du behöver alltså inte köpa till någon fotoram eller någon ytterligare ram. Välkommen till bimago där du hittar både nya målningar såväl som kända mästerverk som passar just dig!

Fina tavlor

När du väljer rätt tavla för ditt hem är det viktigt att beakta storleken och hur den passar in i rummet. En fördel med vårt sortiment är att varje tavla kan beställas i flera storlekar. Mindre tavlor passar utmärkt att hänga i barnrummet, i hallen eller som en del av ett större vägggalleri. Vi erbjuder även flerdelade fina tavlor i olika format, vilket gör att du kan hitta en lämpligt stor tavla för att hänga ovanför matbordet i matsalen. En sådan canvas tavla och rätt belyst, blir en imponerande dekorativ accent i interiören. Vårt breda urval av mönster och storlekar sträcker sig även till vår samling av reproduktioner av kända konstverk. Med över 8000 konsttavlor med verk av Monet, van Gogh, Degas, Malevitj och många andra, kan du skapa en exceptionell dekoration i ditt rum. Det är svårt att inte bli imponerad av en sådan samling. Utforska vårt rika utbud av perfekta fina tavlor för varje interiör.

Coola tavlor

På Bimago erbjuder vi coola tavlor på duk som verkligen gör sig bra på väggen, tack vare de moderna och avancerade utskriftstekniker vi använder. Med dessa tekniker skapar vi en mångfald av dukar, inklusive reproduktioner av framstående artister. När du väljer våra canvastavlor får du kvalitet och noggrannhet i detaljerna. I Bimagos butik kan du köpa en full HD-utskrift på duk. Viktigt att notera är att du själv kan välja storleken på din nya tavla för att den ska passa perfekt på tillgängligt utrymme på väggen. Välj en cool tavla på duk i större format eller flera mindre för att skapa din egen unika galleri. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer det definitivt att höja din inredning.

Väggtavlor

Vi har otroligt intressanta väggtavlor och kan med 100% säkerhet säga att alla kommer att hitta sin drömtavla. Det spelar ingen roll om det är en reproduktion av ett välkänt verk, en vacker landskapsbild eller en unik abstraktion. Originella tavlor från bimago väntar på sina nya ägare! I vår samling finns något spännande för varje rum i hemmet, oavsett dess storlek eller dekor. Vi har medvetet inkluderat ett brett sortiment av väggtavlor. När du bläddrar genom våra förslag kommer du att se motiv från boho, graffiti, popkonst, vintage, glamour och många andra stilar. På Bimago kan du beställa lämpliga canvastavlor för både moderna och klassiskt inredda rum. Har du inte exakta krav på en tavla? Inga problem! Vår samling kommer säkert att inspirera dig. Vi erbjuder exceptionellt fina tavlor för både yngre och äldre hemmaboende. Du kommer att hitta något fint både till vardagsrummet och arbetsrummet, hallen eller barnrummet - även för den obändiga tonåringen.

Vackra tavlor

Visste du att en vacker tavla är en utmärkt gåva? Du kan ge bort den till en närstående vid nästan varje tillfälle. Denna typ av present passar för födelsedagar, namnsdagar, bröllopsårsdagar eller jul. Det är också ett bra alternativ när du inte vet vad du ska ge någon vid en inflyttning, jobbbyte eller som ett tack för hjälpen. Varför fungerar canvastavlor bra som presenter? Framför allt för att de är ovanliga. Många väljer ofta presenter som en kopp, en krukväxt, kosmetika eller kläder. Visst är de trevliga gåvor, men sådana idéer upprepas ofta. En tavla är mer originell och det är osannolikt att någon annan ger bort samma sak. Om du vill få någon att le och överraska med din kreativitet, är detta en fullträff – vi garanterar det! Vackra tavlor är en utmärkt presentidé. En tavla tryckt på duk som gåva rekommenderas i premiumutskrift, vilket ger en extraordinär visuell effekt. Så tveka inte att utforska vårt sortiment och bestämma vilken tavla som blir den bästa. Ett tips från Bimago – kom ihåg att beakta preferenser och smak hos personen du ska ge presenten till, eftersom det framför allt är hon eller han som ska uppskatta den nya väggdekorationen.

Små tavlor

Du behöver inte välja mycket stora tavlor, särskilt om du inte har tillräckligt med ledig väggplats. Vi har också många intressanta alternativ för rum med mindre yta. Du bestämmer själv storleken på tavlor, så välj en som perfekt kompletterar din inredning. Glöm inte att du har möjlighet att välja inte bara enskilda dekorationer utan även flera delar. Våra små tavlor på väggen är mycket populära. Attraktivt prissatta tavlor på väggen låter dig dekorera hela ditt hem. Välj dem och skapa en unik samling i sovrummet, vardagsrummet eller någon annan del av ditt hem. Bimagos canvastavlor passar också väl i andra miljöer som pensionat, frisörsalonger, skönhetssalonger och andra ställen där inredning spelar en viktig roll. Kunder uppskattar dem för kvaliteten och soliditeten. Varje tavla är skyddad mot UV-strålning. Vi har förslag på små tavlor utförda i olika tekniker och i spännande färgversioner.