inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2023.02.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Boho posters

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Relax [Poster]
från
155,97 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Boho-posters ger rummet en känsla av intimitet och karaktär. Det viktigaste kännetecknet för boho är dess referenser till etniska, hippie- och orientaliska motiv. En boho-poster ger dig möjlighet att uttrycka din stil fullt ut, oberoende av de aktuella designtrenderna. I bimago-kollektionen hittar du en samling boho-posters som omedelbart kommer att inspirera dig till denna stil! posters är ett utmärkt sätt att skapa design i ditt rum! Häng upp posters i en ram och ge din inredning värme!

Boho posters

Bohos andra namn är ”fri själsstil”. Det var bohemerna, det vill säga författarna och konstnärerna som kämpar mot de införda reglerna, som bryter mot konventionerna och introducerar boho-stilen. Senare bidrog hippierörelserna till ännu större popularitet för stilen. Det blev en symbol för kampen mot de etablerade normerna. Boho verk var kända för genresynkretism. Du kanske lätt märker att stilen har påverkats starkt av etniska och orientaliska element. Utan tvekan blir Boho-stilen mer och mer omtyckt bland många anti-etableringsrörelser. Och det är på grund av detta växande intresse som vi skapade en serie posters tillägnad de upproriska bland oss. Inspirerat av etniska teman passar våra posters perfekt för eklektisk interiör. Tillsammans med marockanska mönster och väggdekorationer ger Bimago posters i Boho-stil en otrolig effekt. Vi uppmuntrar dig att hitta din perfekta kombination.

Visa mer Visa mindre

Bohemiska posters

I Boho-världen finns det inget utrymme för kala och tomma väggar. Posters och motiv är nyckelelementen i all heminredning. Med detta i åtanke designade vi en serie exceptionella produkter som alla Bohoälskare måste få uppleva! I vårt sortiment finns det flertalet posters och uppsättningar i Boho stil. Det är upp till dig vilket motiv du väljer. Lyxiga geometriska motiv med mjuka färger kommer att passa in i alla rum. De kommer att skapa en unik kombination med modern Boho-stil. Du kommer inte att vilja lämna rummet med en så vacker dekoration. Våra motiv med fjädrar, drömfångare och handgjorda makramé är perfekta presenter även för dem som inte är inbitna Bohofantaster. Sanningen är - vem som helst kan bli kär i Boho-stilen! Det har aldrig varit så omtyckt som det är nu!

Inramade posters i Boho-stil

Konventionell design och Boho design är två noder på var sin sida om konstskalan. Om du vill dekorera ditt rum på ett mer kreativt och ovanligt sätt, då rekommenderar vi dig att sätta dina bohemiska posters i en fotoram med kontrasterande färg. När allt kommer omkring är Boho den största regelbrytaren bland alla interiörstilar. Du kan blanda och matcha till synes udda element som en tjock guldram med en vintageposter. Omge din komposition med handgjorda tillbehör som en utsmyckad ljuskrona eller ett doftljus för att släppa lös den exotiska andan i en Boho-stil.