inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Abstrakta motiv måla efter nummer

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Om du gillar att hitta mening och ordning i kaos, former av saker i det overkliga och känt i det okända, är de abstrakta tavlassetten från bimago precis rätt för dig! Fördjupa dig i en abstrakt värld av färgglada fläckar, saftiga färger och flödande former och låt din kreativitet få fritt spelrum. Bemästra abstraktionens konst och måla som Pollock, Kandinsky, Rothko eller de Kooning. Måla efter nummer är en handmålad tavla och ett elegant tillägg till en modern inredning. Upptäck den rika kollektionen hos bimago!

Abstrakta tavlor för att måla efter nummer

För de som älskar modern stil har Bimago skapat en kollektion med abstrakta motiv för att måla efter nummer. Här hittar du motiv av olika svårighetsgrader, stilar och bilder. Förutom att dekorera din inredning kan du fortsätta eller upptäcka en ny hobby. När du köper våra produkter får du hela den uppsättning du behöver för att måla och du behöver inte lägga ut mer pengar. Tack vare våra tavlor kan du dekorera ditt hem på ett enkelt, ekonomiskt och kreativt sätt.

Visa mer Visa mindre

Abstrakta motiv - måla efter nummer

Är du en kreativ och innovativ person? Dekorera din inredning med abstrakta måla efter nummer tavlor från Bimago. Måla, färglägg och häng upp ditt eget personliga konstverk i ditt hem! Våra dukar passar perfekt i vardagsrummet, kontoret eller sovrummet. Med minimalistiska eller moderna möbler skapar du en drömlägenhet. Inred ditt hem med lackerade möbler, skinnsoffor och färgglada dekorationer och häng sedan upp dina tavlor på en framträdande vägg. För att skapa en ännu mer imponerande effekt kan du lägga till LED-lampor för att framhäva målningarna. De geometriska formerna och färgerna stimulerar och slappnar av efter en lång och tröttsam dag. Målningarna är också perfekta för att dekorera barnens sovrum. Abstrakt konst går aldrig ur tiden och med våra produkter kan du skapa en trendig känsla i ditt hem. Äntligen kan du dekorera dina utrymmen på ett enkelt, ekonomiskt och innovativt sätt. Tavlor för att måla efter nummer kan vara den perfekta presenten till en konstälskare. Vad väntar du på? Besök vår webshop och välj din favoritprodukt och låt din fantasi och kreativitet flöda.