inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Retro tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Simple Elegance
från
406,26 kr
Tapet Girly Stripes
från
406,26 kr
Tapet Spring Ornament
från
406,26 kr
Tapet Shiny Nature
från
406,26 kr
Tapet Forest Dance
från
406,26 kr
Tapet Forest Bouquets
från
406,26 kr
Tapet Sorted Nature
från
406,26 kr
Tapet Japandi style
från
406,26 kr
Tapet Full of shapes
från
406,26 kr
Tapet May Birds
från
406,26 kr
Tapet Moroccan Set
från
406,26 kr
Tapet Exotic Pattern
från
406,26 kr
Tapet Mint Melody
från
406,26 kr
Tapet Geopoetry
från
406,26 kr
Tapet Warm Waves
från
406,26 kr
Tapet Detail Wave
från
406,26 kr
Tapet Orient Wheels
från
406,26 kr
Tapet Shattered Grey
från
406,26 kr
Tapet Coastal Pattern
från
406,26 kr
Tapet Spring Garden
från
406,26 kr
Tapet Marine Mosaic
från
406,26 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Retrotapeter hänvisar till designen från 1950- och 1960-talen, art deco och palatsinteriörer. I kombination med en modern stil ger det interiören en extraordinär karaktär. Upptäck hur du ordnar ett hem i retrostil med bimago. Retrostilen, som tidigare främst förknippades med mode, har varit med i inredningen i flera år nu. Den här stilen kommer säkert att tilltala alla som gillar att kombinera tradition med modernitet. Och vad som är värt att understryka, 60-talets väggpapper bevisar som ingen annan att bra design inte blir gammal!

Tapeter i retro stil

Vet du inte vad du ska göra för att få väggen i ditt vardagsrum eller sovrum att få karaktär och fånga gästernas uppmärksamhet? Vill du ordna interiören bättre, behöver du ett originellt tillägg, och gillar du förresten dekorationer i vintage-stil? Retro tapeter är vad du letar efter. Den passar bra i interiörer som kombinerar modern och traditionell stil, liksom i interiörer som har en vintagestil. Retrotapeter ger en känsla av gamla tider och passar samtidigt till de möbler och tillbehör som finns i butikerna. Därför är det ingen utmaning att ordna ett rum där en retroblommig tapet spelar huvudrollen. De retrotapeter som finns på bimago har olika mönster och färger. Utbudet av produkter är stort så att alla, oavsett vilken effekt de vill uppnå, kan hitta något som passar dem. Kolla in våra retrotapeter, ta en närmare titt på de tillgängliga mönstren och bestäm dig för vilket mönster du vill beställa.


 

Retro blommig tapet

Varför är tapeter med retromönster ett bra val? Med den här typen av produkter kan du enkelt och billigt förändra utseendet på ett rum helt och hållet. Det behövs inte många tillägg för att ge ett tråkigt vardagsrum en unik karaktär. Allt du behöver är en retrotapet och du är klar. Vad som är viktigt är att de tapeter som säljs på vår webbplats i gammal stil är tillverkade av material av bästa kvalitet. Detta ger dig förtroende för att du investerar i en produkt av högsta kvalitet. Den tapet du köpt, blommor retro, kommer även efter en lång tid efter att du har klistrat upp den på väggen att se bra ut. Du hittar olika retrotapeter för vardagsrummet, men inte bara. Vi har också dekorationer som passar perfekt för sovrummet, hallen eller till och med barnrummet. Tapeter retro blommor är en av de mest populära produkterna. Blomstermotiv har länge varit populära och är alltid en del av de aktuella trenderna.