inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
upp till -35% på canvastavlor och fototapeter. Erbjudandet gäller till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Rumsavdelare industri och loft

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Undrar du hur du enkelt kan dela in din inredning i zoner och samtidigt framhäva dess kvaliteter? Vi erbjuder industriella rumsavdelare och loftrumsavdelare från bimagokollektionen! Tack vare dessa tillägg kan du glömma behovet av att bygga rumsavdelarear och göra interiören mer intim. Industriella rumsavdelare och loftrumsavdelare passar bra i sovrummet, vardagsrummet och det minimalistiska köket. Gråa rumsavdelare, särskilt mönster som imiterar naturmaterial, är perfekta för industriella miljöer!

Industriella rumsavdelare

De som älskar modern stil föreslår vi våra rumsavdelare i industriell stil, tack vare dem kan du äntligen organisera dina områden och skapa en innovativ inredning. På kort tid kan du skapa separata utrymmen och förnya stilen i din inredning. Även om det kan tyckas vara en enkel dekoration, kan det i kombination med rätt möbler skapa ett trendigt och avantgardistiskt utseende. Välj moderna möbler i skandinavisk stil och lägg till trä- eller stendekorationer för att matcha rumsavdelarens design. Bimagos rumsavdelare är lätta, lätta att placera och lätta att ta bort. Du kan ändra deras placering när som helst eller ta bort dem om du tröttnar på den här typen av dekoration.

Visa mer Visa mindre

Rumsavdelare för loft

På grund av lofts storlek är rumsavdelare i Bimagos kollektion perfekta för att separera områden, så att du kan skapa en arbets- och relaxavdelning eller till och med ett omklädningsrum. Om ditt loft ligger i ett kontor eller en frisörsalong kan du äntligen skapa privata utrymmen för dina kunder, där de kan koppla av och ha sin avskildhet. Våra rumsavdelare skapar separation och är dessutom ett attraktivt sätt att dekorera inredningen. Dekorera ditt loft med metalllampor, möbler i skandinavisk stil och metalldekorationer. I vår webbutik hittar du inte bara olika mönster utan också olika storlekar på rumsavdelare, vilket gör att du kan inreda utrymmen av olika storlek. Prova de enkelsidiga eller dubbelsidiga rumsavdelarna för mindre utrymmen och de 3-delade eller 5-delade skärmarna för större utrymmen. Våra rumsavdelare är lätta att placera och lätta att ta bort. Du kan ändra stilen och sammansättningen av ditt rum när som helst.