inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Posters 40x60 cm för varje interiör

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 26
  5. 49
Valet av poster bör vara väl genomtänkt. Förutom temat och färgerna är det mycket viktigt att välja rätt storlek! Ett av bimagos förslag är 40x60-posters. En sådan dekoration kommer säkert att göra interiören mer originell och samtidigt inte överväldiga resten av inredningen! Posters i 40x60 cm stor ram kan användas i köket, vardagsrummet och på kontoret. Släpp loss din fantasi och försök skapa ett postergalleri med dekorationer som matchar din inredning i fråga om tema eller färg!

Posters 40x60

För dem som vill ha en större dekoration har Bimago skapat en sektion med 40x60 cm stora posters. Du hittar alla typer av stilar, från klassiska till moderna och magnifika vintage- eller glamorösa posters. Tack vare det stora urvalet av stilar och mönster kan du dekorera alla typer av inredningar. Försök med färgglada posters för moderna hem och dämpade motiv för klassiska hem eller vintagehem. Köken: landskapsmotiv och rustika posters.

Visa mer Visa mindre

Skapa en unik stil med 40x60cm posters

Giv din inredning stil med posters i storleken 40x60 cm. Denna typ av dekoration kommer att lämpa sig för större platser. Tack vare de fantastiska motivna kan du fylla de vanliga tråkiga tomma monokroma väggarna. Posters är inte bara perfekta för hemmet, utan du kan också använda dem på kontoret, i restaurangen, på spaet eller i tatueringssalongen. Vi föreslår att du hänger posters på stora väggar och exponerar dem så mycket som möjligt för att inte dölja deras skönhet. Den perfekta platsen för en poster i ett spa eller en tatueringsstudio är bakom receptionsdisken eller på väggen framför en soffa. Om du bestämmer dig för att använda posters i en restaurang ska du placera den på en synlig plats för dina kunder, men du kan också skapa något originellt genom att välja flera affischer och placera dem runt om på stället. Posters hjälper dig att stimulera och slappna av på kontoret och gör det möjligt för dig att bryta upp från den monotona vardagen. Välj färgglada motiv för att ge dina väggar friskhet och färg! Tack vare de olika designerna och stilarna på våra produkter kan du få din inredning att sticka ut och få en modern look. Håll din inredning trendig med 40x60-posters från Bimago. Du kommer att imponera på dina kunder och gäster.