inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Tavlor för sovrum

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sovrummet är det mest intima rummet i huset. Med unik väggkonst för sovrummet kan du betona karaktären hos detta rum och göra det mysigare. En rätt utvald väggtavla för sovrummet hjälper till att lugna ner dig och möjliggör en bekväm vila. Romantiska blommor, subtila skisser, moderna 3D-mönster eller pittoreska landskap gör ditt sovrum till en riktig tillflykt som du inte vill lämna. Hitta den perfekta sovrumsbilden för dig på bimago galleri.

Tavlor till sovrummet

Den här säsongen är vi fortfarande inspirerade av naturen, så de naturliga temana fortsätter att dominera inom inredningstrenderna.En elegant tavla med blommor ger sovrummet ett elegant utseende och medför också underbara färger. Moderna väggdekorer behöver inte bara vara stilleben som skildrar blommor i en vas, utan vi kan nu dekorera våra interiörer med mer ovanliga collage där blommor dominerar. Den perfekta dekorationen för sovrummet är en elegant tavla på väggen. Om du vill ljusa upp rummet är det smart att välja nyanser av pärlemor eller silver. Tavlor med dessa färger ser fantastiska ut för ett rum i en glamorös stil, det kommer att harmonisera perfekt med metallytorna och skapa gyllene dekorativa accenter. En modern tavla bör vara väl utplacerad, och dess idealiska plats är ovanför sängen. Om vi ​​pratar om stora utrymmen kan man välja en triptyk eller en tavla med flera paneler.

Se mer Se mindre

Moderna tavlor till sovrummet: välj tillbehör för en elegant inredning

Det sägs att sovrummet är en av de viktigaste delarna av vårt hem. Det är i sovrummet som vi vilar och njuter av lugn och ro. Dess utseende avgör därför vår karaktär och stimulerar fantasin att resa in i det okända. Det är här vi mår bra och glömmer våra vardagsproblem. Därför väljer vi noggrant ut möbler och tillbehör dit. Den perfekta dekorationen för ett sådant rum är en sofistikerad tavla som fyller upp en tom och tråkig vägg. Välj en tavla med ditt favoritmotiv så att det ger inredningen en mer individuell karaktär. En stor tavla blir en fantastisk möjlighet att addera favoritfärger till väggarna, ljusa upp interiören och samtidigt införa en modern stil. Ta en titt på den vackra och intressanta kollektionen av tavlor för sovrummet och släpp loss!