inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer - Banksy

Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Måla efter nummer Banksy är en originell present till en älskad person. Rebellisk, kreativ, modig, intelligent och humoristisk - om detta är dina karaktärsdrag kan man säga att du har mycket gemensamt med den berömda uppfinnaren av gatukonst - Banksy. Konstnären har aldrig avslöjat sin identitet, men hans bilder talar för sig själva. Vem vet, kanske blir du nästa Banksy? Välj ditt graffitimotiv och skapa en annorlunda dekoration!

Banksy-tavlor för att måla efter nummer

För alla de som älskar modern och annorlunda stil har Bimago skapat en avdelning med Banksy-motiv för att måla efter nummer. Våra tavlor är indelade i sektioner med nummer, varje nummer motsvarar en färg som ska användas, men om du är en expert eller om du älskar att experimentera kan du ändra ordningen av färger och skapa ditt egna motiv. Graffitin, alternativa bilder av robotar och schimpanser kommer att skapa ett innovativt och avantgardistiskt utseende i ditt hem eller på den plats där du väljer att hänga dem. När du beställer en av våra tavlor får du alla nödvändiga verktyg såsom färg och penslar.

Visa mer Visa mindre

Tavlor där du kan måla efter nummer med graffitimotiv

Tavlorna i graffitistil med måla efter nummer är en utmärkt dekoration för skandinaviska, moderna eller industriella hus. Förutom en ny dekoration kan du tillbringa din tid på ett alternativt sätt och slappna av efter långa och hektiska dagar. Tack vare måla efter nummer kan du träna din precision och koncentration. Dessutom kan du ägna dig åt din nya eller gamla passion för måleri, direkt från ditt hem. Dessutom kan du äntligen lägga till ett dekorativt element i din inredning på ett enkelt, ekonomiskt och kreativt sätt. Tavlorna passar perfekt i vardagsrummet, köket eller sovrummet för vuxna eller tonåringar, men även på kontor eller i klädbutiker. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden, besök kollektionen för måla efter nummer och välj din favoritprodukt. I den här kollektionen hittar du också bra presentidéer för olika tillfällen.