inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

3D-fototapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Magic Magnolia
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Concrete Geometry
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Magic Flora
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dutch Bouquet
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Blooming Peonies
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Mountain Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Star Tree
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Vill du förstora din lägenhet optiskt? Du vill ge den en unik karaktär, men inte riktigt vet hur du ska göra det? 3D-fototapeter är en lösning som skapar en optisk illusion i din inredning. De rekommenderas särskilt för små, smala och problematiska rum. De är också perfekta för större utrymmen. Välj mellan många olika typer av 3D fototapeter.. Hitta en dekorationsidé med fototapeter på bimago.

Tredimensionell tapet

Projicera de fyra väggarna i oändlighet och "förstora" ditt rum med tredimensionella tapeter! Skapa en perfekt miljö för att låta dina idéer och din fantasi flöda fritt. Tredimensionella tapeter ger en futuristisk och illusionistisk effekt till ditt hem. Denna moderna och revolutionerande lösning får dina rum att verka större och rymligare. Varje dag kommer att vara som en ny upptäckt, vilket ger dig och dina gäster känslan av att uppfatta miljön från ett annat perspektiv.


 

Skapa ett framtidshörn i ditt vardagsrum!

Den här typen av tapeter är idealisk för både arbets- och avkopplingsmiljöer. Den kan därför användas för att dekorera ditt kontor eller vardagsrum. Beroende på vilken typ av interiör du vill uppnå kan du kombinera den med tropiska växter och moderna möbler för att mildra den futuristiska effekten eller lugna ditt sinne med en zen-stil genom att dekorera den med små bonsaiträd, stenar och små fontäner. Den här typen av tapeter är idealisk för både arbete och avkoppling.

Matcha färger och mönster

Våra konstnärliga tapeter är idealiska för att dekorera monokroma eller enfärgade rum. De passar perfekt till neutrala färger och höstfärger. För att mjuka upp djupet kan du kombinera dem med mörkare färger som brunt, blått, grönt eller vinrött, eller välja ljusare färger som vitt, grått eller beige. För dem som vill göra miljön mer unik och rolig rekommenderar vi att dekorera den helt och hållet med tredimensionella tapeter. Tapeter kan dessutom kombineras med andra konstnärliga tapeter i vår katalog, t.ex. den abstrakta fototapeten. Vi rekommenderar den tredimensionella tapeten till alla kreativa människor som älskar överraskningar och särskilt till dem som vill bryta mot normen.

3D landskap fototapeter - hav, vattenfall, bro, fönsterutsikt

3D-fototapeter är en intressant idé för att dekorera alla typer av inredningar. En vacker utsikt på en fenomenal tapet ändrar helt och hållet rummets karaktär. Till vardagsrummet rekommenderar vi eleganta panoramamotiv med utsikt över havet eller ett bergslandskap som ger rummet en modern och elegant karaktär. Även kontor, studios, serviceutrymmen eller restauranger kan genomgå en verklig metamorfos med en sådan dekoration. En 3D-fototapet ger din inredning fantastiska färger. För personer som söker originella dekorationer rekommenderar vi 3D-häftmotiv som förevigar moderna landskap, stadsgator eller broar i svartvitt. De djärva färgerna och 3D-effekten fanns också på fototapeter som visade kosmos. Motiven av 3D-fototapeter är originella och trendiga väggdekorationer som gör att du kan förändra rummets utseende. En vacker utsikt från fönstret gör det möjligt att skapa en intressant optisk illusion i inredningen, t.ex. i en entréhall, på trappan eller i ett smalt rum. Därför uppmanar vi dig att välja en av de självhäftande 3D-fototapeterna med optiska illusioner som finns i Bimago-kollektionen.

3D-fototapeter tunnlar, städer och abstrakta motiv

Fototapeterna i den här kollektionen innehåller också motiv som har med arkitektur att göra, som imiterar passager, korridorer och tunnlar. Fascinerande illusioner fångar ögat och skapar ett intressant perspektiv i ett visst rum. Bland 3D-fototapeterna i Bimago-butiken hittar du också en stor variation av färger. De som älskar vitt och pastellfärger kommer säkert att hitta intressanta motiv där. För dem som vill njuta av färger rekommenderar vi 3D-fototapeter med tunnlar i uttrycksfulla regnbågsfärger. De som vill ha eleganta motiv kan välja svartvita fototapeter. I vår butik finns också 3D-fototapeter för moderna, glamorösa inredningar. Guld- och silverfärgade accenter passar perfekt till arrangemang av detta slag. Kollektionen innehåller både geometriska former och abstrakta tredimensionella motiv. Alla kan hitta sina favoritmotiv i bimagogalleriet. Djur- och naturfantaster kommer att upptäcka en mängd tredimensionella fototapeter med landskap, medan de som föredrar mer abstrakta former kan välja 3D-fototapeter som föreställer tunnlar, broar eller städer som New York, Rom eller London. Sportfantaster kommer att gilla fotbollsinspirerade fototapeter med 3D-effekt. Kolla in de mest fashionabla 3D-fototapeterna med olika motiv som kommer att dekorera vardagsrummet, sovrummet, köket, hallen eller trappan.