inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Retro posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Retrostilen är alltid en av de mest populära stilarna som dominerar våra inredningar och de dekorativa tillbehören som ofta väljs hänvisar ofta till vintage-estetiken. Det är inget konstigt med detta, eftersom retrostilen erbjuder många intressanta arrangemangslösningar. Retro posters är en länk mellan generationer och är populära bland både unga och gamla. Den omfattande bimago-kollektionen uppfyller deras förväntningar genom att erbjuda unika retro posters för vardagsrummet, sovrummet och kontoret.

Retro poster

Retrostilen är en av de mest populära inredningsstilarna just nu. Det fångar uppmärksamheten hos både de sentimentala äldre och de unga som just har börjat upptäcka sina känslor. Eftersom det är så universellt matchar retrostil dekorationer på kontors-, hus- och skolinredning. Posters är viktiga element i retrostilen. Intrikata mönster och subtilt matchade färger bekämpar framgångsrikt den vanliga stereotypen då retro värnar om gamla och nedgångna saker. Vi associerar stilen med annonser från 50-talet eller filmposters som är kända för precision och uppmärksamhet på detaljer. Vi fokuserar fortfarande i retrostil när vi designar våra interiörer. Det matchar både eleganta och moderna rum genom att lägga till en lite eklektisk luft. Rum utformade på ett snyggt gammaldags sätt kommer också att se bra ut med en eller två retro posters på väggarna. En retrocykel i förgrunden ger rummet en exklusiv karaktär. Cyklister kommer också älska dessa posters. När det gäller rum inspirerade av den förra eran rekommenderar vi motiv i gråtoner och nyanser. Retro Mickey Mouse är en intressant retro poster för både serietidnings- och amerikanska kulturfans. Retro poster kommer också att passa fint i minimalistiska interiörer. Det beror på de balanserade proportionerna i bilderna. Den gråaktiga strukturen är kärnan i retrostilen.


 

Retro poster art

Retromotiv påminner oss levande om de gamla goda tiderna och idéerna. Många av oss associerar retro design med sina barndom och tonår. Det finns några huvudteman och funktioner i retrostilen. Just nu är modeelementen gamla filmkameror och motiv som visar bilder från vintage och lite smutsiga kamerafilmer. Ett klassiskt exempel är vår Retro-buss med den välkända Volkswagen Micro Bus från 60-talet. Vintagebilar eller motorcyklar är ett av de mest återkommande retromotiven. Denna stil har flera karakteristiska element. Levande, ljusa färger är särskilt viktiga. Du kan se dem i Wine Club-postern. Den unika mönsterdesignen för detta konsttryck kommer att se riktigt bra ut i väl upplysta rum och med vintage-tillbehör som en skivspelare t.ex. Retro poster art kommer att skapa en avkopplande atmosfär. Tillsammans med moderna tillbehör skapar de en unik “retro-modern” stil. Det finns inget anledning av att ge upp modern stil när man designar ett rum unikt och kreativt. Ett bra exempel på det skulle vara Black Elegance. När den sätts ihop med moderna konstverk eller i en industriell interiör skapar postern en verkligt unik komposition. Flower Bike-postern fungerar också bra med dämpade färger. Delikat lila uppdelat med grå nyanser ser fantastiskt ut när det omges av lavendel eller violer. Vid utformningen av retrokonsttmotiven sattes huvudfokus på att bygga aura av mysterium och hemlighet. Italiens vykorts poster skapar en verkligt mystisk och mystisk atmosfär. Vi uppnådde detta genom att kombinera nedtonade färger och en struktur som ser ut som gammal och lite smutsig. När den är inramad ser retro postern särskilt bra ut hängande bredvid ditt hembibliotek.

Affischer retro

Affischer retro erbjuder inte bara ett enormt utbud av mönster och färger utan även en anmärkningsvärd universalitet. Trots vad man kan tro, passar de inte enbart i interiörer med vintagestil. Retro affischer integreras utmärkt i loftmiljöer och skandinaviska utrymmen, samt även i boho- eller glamourstilar. Denna typ av dekoration ser bäst ut mot en bakgrund av starka färger – både mörka och djupa toner som marinblått eller flaskgrönt, samt mer intensiva nyanser som turkos, gult och lila. Retroaffischer kan också hängas på väggar täckta med klassisk blommig tapet eller betongplattor och röda tegelstenar. I det första fallet passar en träram med diskret dekor väl, medan i de två sista fallen bör man välja en enkel, metallisk ram i svart eller silver. Viktigt att notera är att med retro affisch behöver man inte begränsa sig till ett enda rum i hemmet. I vårt sortiment hittar ni retroaffischer för köket och vardagsrummet, samt utmärkta alternativ för sovrummet eller barnrummet.

Retro posters för badrummet

Retro posters är perfekta dekorationer för badrummet eller toaletten. En design i ram och under glas garanterar att dekorationen inte skadas av fuktiga miljöer. Förutom de praktiska egenskaperna tillför retroaffischer en fantastisk atmosfär. Denna lättinstallerade dekoration gör det möjligt att snabbt fräscha upp varje interiör. I Bimagos galleri erbjuder vi ett brett urval av retro posters för badrummet. Grafik med texter, bilar eller djur fungerar utmärkt i dessa utrymmen. Om du letar efter den perfekta retroaffischen för badrummet, kommer du säkert att hitta något i vår kollektion.

Retroaffischer

Retroaffischer är en riktig höjdare för dem som älskar atmosfären från 1950-, 1960- och 1970-talen, men även för dem som följer de aktuella trenderna i rumssanering. Under de senaste säsongerna har vi sett en tydlig återkomst av möbler och dekorationer från dessa decennier, inklusive pinntabeller, öronlappsfåtöljer och soffor på snidade träben. Stilen från folkrepublikens tid i interiörer förknippas inte med försummade lägenheter utan med en trendig, modern hyllning till gamla tider. Poster kök retro kompletterar en sådan inredning perfekt. I kökutrymmen ser vi allt oftare träfronter med fräsning, ekträbord och rutiga dukar. Retro posters passar perfekt in i denna trend och tillför autenticitet och klass till interiörerna. Varför är vintagestämningar så populära? Oftast handlar det inte om nostalgi, utan om att andra hälften av förra århundradet var en guldålder för inhemska design och även den bästa perioden för den affischkonsten art. Om du drömmer om en välgenomtänkt dekoration med en konstnärlig touch kommer retro posters sverige definitivt att imponera på dig.