inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Retro posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Retrostilen är alltid en av de mest populära stilarna som dominerar våra inredningar och de dekorativa tillbehören som ofta väljs hänvisar ofta till vintage-estetiken. Det är inget konstigt med detta, eftersom retrostilen erbjuder många intressanta arrangemangslösningar. Retro- och vintageposters är en länk mellan generationer och är populära bland både unga och gamla. Den omfattande bimago-kollektionen uppfyller deras förväntningar genom att erbjuda unika retro- och vintageposters för vardagsrummet, sovrummet och kontoret.

Retro motiv

Retrostilen är en av de mest populära inredningsstilarna just nu. Det fångar uppmärksamheten hos både de sentimentala äldre och de unga som just har börjat upptäcka sina känslor. Eftersom det är så universellt matchar retrostil dekorationer på kontors-, hus- och skolinredning. Posters är viktiga element i retrostilen. Intrikata mönster och subtilt matchade färger bekämpar framgångsrikt den vanliga stereotypen då retro värnar om gamla och nedgångna saker. Vi associerar stilen med annonser från 50-talet eller filmposters som är kända för precision och uppmärksamhet på detaljer. Vi fokuserar fortfarande i retrostil när vi designar våra interiörer. Det matchar både eleganta och moderna rum genom att lägga till en lite eklektisk luft. Rum utformade på ett snyggt gammaldags sätt kommer också att se bra ut med en eller två retroposters på väggarna. En retrocykel i förgrunden ger rummet en exklusiv karaktär. Cyklister kommer också älska dessa posters. När det gäller rum inspirerade av den förra eran rekommenderar vi motiv i gråtoner och nyanser. Retro Mickey Mouse är en intressant poster för både serietidnings- och amerikanska kulturfans. Postern kommer också att passa fint i minimalistiska interiörer. Det beror på de balanserade proportionerna i bilderna. Den gråaktiga strukturen är kärnan i vintagestilen.

Läs mer Läs mindre

Retroposters

Retromotiv påminner oss levande om de gamla goda tiderna och idéerna. Många av oss associerar retro design med sina barndom och tonår. Det finns några huvudteman och funktioner i retrostilen. Just nu är modeelementen gamla filmkameror och motiv som visar bilder från vintage och lite smutsiga kamerafilmer. Ett klassiskt exempel är vår Retro-buss med den välkända Volkswagen Micro Bus från 60-talet. Vintagebilar eller motorcyklar är ett av de mest återkommande retromotiven. Denna stil har flera karakteristiska element. Levande, ljusa färger är särskilt viktiga. Du kan se dem i Wine Club-postern. Den unika mönsterdesignen för detta konsttryck kommer att se riktigt bra ut i väl upplysta rum och med vintage-tillbehör som en skivspelare t.ex. Retrografik kommer att skapa en avkopplande atmosfär. Tillsammans med moderna tillbehör skapar de en unik “retro-modern” stil. Det finns inget anledning av att ge upp modern stil när man designar ett rum unikt och kreativt. Ett bra exempel på det skulle vara Black Elegance. När den sätts ihop med moderna konstverk eller i en industriell interiör skapar postern en verkligt unik komposition. Flower Bike-postern fungerar också bra med dämpade färger. Delikat lila uppdelat med grå nyanser ser fantastiskt ut när det omges av lavendel eller violer. Vid utformningen av vintagekonstmotiven sattes huvudfokus på att bygga aura av mysterium och hemlighet. Italiens vykorts poster skapar en verkligt mystisk och mystisk atmosfär. Vi uppnådde detta genom att kombinera nedtonade färger och en struktur som ser ut som gammal och lite smutsig. När den är inramad ser postern särskilt bra ut hängande bredvid ditt hembibliotek.