inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2023.02.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Rumsavdelare vintage

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vintage rumsavdelare är en nypa av svunna tider i din inredning. Den ger en unik, dekadent charm. En sådan möbel i hemmet kommer att införa en atmosfär av elegans. De kännetecknas av en exceptionell praktiska egenskaper, eftersom de är en bärbar vägg mellan funktionella zoner i ett rum. Bimago kollektionen erbjuder moderna och antika rumsavdelare mönster. De kännetecknas av en viss stämning av mystik som syns i den egna inredningen. Vissa av dem hänvisar dock till en mer orientalisk design och introducerar en aura av japansk inredning.

Vintage-rumsavdelare

Älskar du vintagestilen och söker samtidigt något originellt för att separera dina utrymmen? På Bimago hittar du fantastiska rumsavdelare i vintagestil. Du kommer inte bara att kunna dela upp dina områden, utan du kommer också att få en perfekt dekoration för din inredning. Du kan kombinera vintage-stilen med den klassiska stilen, men samtidigt kan du kombinera vintage-stilen med den moderna stilen. Vintagestilen går aldrig ur tiden och tack vare en perfekt dekoration kan du ge ditt hem eller inredningen i en restaurang eller på ett kontor ett unikt utseende.

Visa mer Visa mindre

Retro rumsavdelare

Retrorumsavdelare kan användas i hem, restauranger, cafeterior eller kontor. Den här typen av rumsavdelare ger en känsla av klass och romantik till de platser där du väljer att placera dem. Använd en rumsavdelare som t.ex. "Dress 1914" för att skapa ett omklädningsrum eller en liten klädkammare i sovrummet. För en restaurang rekommenderar vi rumsavdelare som "Vintage newspaper". Om du älskar vintagestil men vill vara djärv, prova "Elegant zoo", dess vintage design kombinerad med en modern design kommer att skapa ett avantgardistiskt och unikt utseende. Dekorera din inredning med vintagemöbler, storklockor och andra dekorationer som påminner om denna stil. Släpp loss ditt hem och skapa din drömplats. Motiven på våra rumsavdelare kommer att stimulera ditt sinne och du kan äntligen få vara ifred. Våra rumsavdelare är lätta, lätta att placera och lätta att ta bort. Du kan ändra stil och inredning när som helst. Vi påminner dig också om att våra rumsavdelare kan vara en utmärkt innovativ och unik presentidé. Vad väntar du på? Besök vår webshop och välj rätt produkt för dig!