inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter svartvitt

Filter

Filter

Typ

Färg

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Svart och vitt är en mycket populär duo i modern inredning. Bland bimagos väggdekorationer i dessa färger hittar du även svartvita designtapeter! Vi erbjuder design som kombinerar minimalistisk, skandinavisk, orientalisk och rustik inredning. Subtila vallmoblommor, tropiska blad, New York-inspirerade dekorationer eller kanske ränder, trianglar eller pålitliga prickar? Välj det tema som du tycker bäst om och förändra ditt utrymme med bimago. Tack vare den svarta och vita tapeten kommer hela interiören att vinna!

Tapet med svart och vit design

Svart och vitt är det perfekta färgparet som alltid fungerar och är dessutom lätt att matcha med alla andra färger, vilket är anledningen till att svartvita tapeter är så populära. Den svartvita designtapeten är mycket enkel, men trycken är olika, du kan hitta klassiska svartvita ränder eller svartvita prickar, men i den svartvita tapeten kan du också hitta zebramönster som är mycket speciella och imponerande. För dem som älskar geometriska figurer finns det olika geometriska tryck eller tryck med olika mönster som är väldigt roliga. Den svartvita designtapeten är mycket fin och elegant, alla gillar svart och vitt och den svartvita randiga designtapeten passar mycket bra till de möbler du redan har, så du behöver inte oroa dig för att ändra något annat i rummet.


 

Svart och vit tapet

Elegans och glamour är de två adjektiv med vilka vi kan sammanfatta den här kollektionen av svartvita designtapeter. Det är två saker som alla lägger märke till när de kommer in i någons hem. Inredningsarkitekter anser också att less is more är viktigt, det vill säga mindre är bättre, det finns ingen anledning att överdriva vare sig färger eller former, så de svartvita glamourtapeterna är perfekta för att uppnå detta, med bara två enkla färger uppnår du en mycket hög nivå av elegans och glamour som kommer att imponera på alla. Eftersom svartvita designtapeter är mycket enkla och universella kan de hängas i alla rum, ljusa eller mörka, små eller stora, eftersom de smälter in perfekt i sin omgivning. Ta en titt i vår webbutik och du kommer att hitta många svartvita tryck, bland dem hittar du också det perfekta trycket för alla.