inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Kontorsfototapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Walls of Time
från
175,50 kr
351,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Även om vi människor inte lever enbart av arbete, tillbringar vi större delen av dagen inom kontorets fyra väggar. Beroende på vilket motiv du väljer kommer våra kontorsbakgrunder att uppmuntra till koncentration eller stimulera din kreativa entusiasm. Alla kontorsbakgrunder och fototapeter för kontoret har dock en gemensam nämnare: de förskönar alla utrymmen och gör tiden på jobbet trevlig. En kontorstapet från bimago ger en unik karaktär.

Fototapeter för kontoret - en innovativ dekoration

Fototapeter för kontoret kan ändra känslan på kontoret helt och hållet, så det är värt att kombinera det korrekt. Dessa tapeter kan placeras i väntrummet, i själva kontoret eller vid ingången som tack vare sin utstrålning gör ett imponerande första intryck. En annan idé är att placera kontorstapeten i konferensrummet. På en sådan plats är det säkrast att införa element som ger en elegant och professionell känsla. Du kan också dekorera det öppna utrymmet med en fotografisk bakgrund. I en sådan interiör rekommenderar vi en mer modern dekoration. Abstraktioner, ordspråk eller originella stadslandskap kommer att harmonisera väl med rummets utformning . Tack vare vår tapet kan vi ge kontorsrummet en individuell karaktär!

läs mer läs mindre

Dekorera din arbetsyta med fototapeter på kontoret

Resebyråer och företag kan välja tapeter som visar världens vackraste guldkorn eller världskartor i storformat. En sådan dekoration kommer att väcka önskan att resa och utforska världen. I vårt galleri kan du hitta fototapeter med världskartor i olika stilar. Tack vare detta kan du dekorera kontoret både i vintagestil och i en modernare stil. Företag, till exempel ett callcenter, kan utforma sina egna kontor med hänsyn till de anställdas behov. I det här fallet, kan vi designa kontorsmöblerna på ett mindre formellt sätt och mer så att tapeterna släpper ut positiv energi och ger mycket motivation. Väggdekorer på ett kontor kan representera magnifika landskap, vackra vyer, konstnärliga kollager, djur eller 3D-former. En färgglad fototapet kommer att bryta den monotona tonen på kontoret. I detta fall kommer moderna mönster att vara perfekta. Fototapeter med ordspråk och geometriska mönster kommer att vara perfekta på kontoret för ett innovativt företag. Ta en titt på våra kontorstapeter med vilka du kan skapa en framtid förändring med.