inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på tapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Tapeter för hemmet

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Zebra Pattern
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Boards with Nails
från
321,12 kr
535,32 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
 5. 13
Tapeter är tillbaka! Tycker du att din inredning skulle behöva en uppfräschning? Vill du att ditt rum ska återspegla dina passioner och framhäva din stil, men vet inte var du ska börja? Billig förvandling är den perfekta lösningen för att skapa en unik atmosfär i varje rum. På bimago hittar du alltid något som passar: skandinaviska, provensalska, industriella, glamorösa och shabby chic tapeter eller tidlösa vintage-, retro- eller boho-tapeter är bara några av förslagen i vår kollektion.

Tapeter för ditt hem - skapa din egna oas i rummet med din favoritdekoration

Våra Easy Up och självhäftande tapeter är perfekta för att dekorera olika rum. Det unika mönstret, de praktiska egenskaperna och den enkla monteringen gör dessa dekorationer till ett av de mest populära elementen inom inredning. Våra interiörstapeter har över 500 mönster med de mest omtyckta motiven. För att underlätta ditt val har vi skapat kollektioner av dessa dekorationer för enskilda rum. Tapeter för vardagsrum sovrum, matsal eller kontor kommer att inspirera dig att förnya ditt hem. Bland dekorationerna för de olika rummen finns tapeter i en mängd olika stilar: moderna och avantgardemönster och motiv inspirerade av klassiska mönster från 60- och 70-talet finns att välja mellan.
Våra tapeter består av non-woven material - ett material som kännetecknas av att det är miljövänligt, kvalitativt och mycket tåligt. Tack vare detta kan det placeras i alla rum - hallen, vardagsrummet eller barnrummet. Våra tapeter är av Easy Up kvalitet vilket innebär att klistret stryks direkt på väggen och tapeten rullas upp direkt utan att behöva beredas. Rum med lutningar och platser som är svåråtkomliga kan dekoreras med tapet som är självhäftande där du inte alls behöver tänka på varken lim eller tillbehör. Välkommen in och upptäck det stora utbudet av tapeter hos Bimago.


 

Ett brett utbud av designtapeter

I bimagogalleriet hittar du dekorationer för olika rum, både för hem och offentliga lokaler. I det breda produktsortimentet hittar du fototapeter för olika rum i olika stilar. Här är en kort lista över de dekorationer som du hittar i vårt galleri:
Designtapeter för hemmet med geometriska mönster som ränder, prickar eller diamanter gör att du kan skapa en elegant inredning i varje rum. De som gillar lugna färger och djärva färgkombinationer hittar originella väggdekorationer i vår butik. I kollektionen "För Hemmet" finns dedikerade designerfototapeter för rum i boho-, vintage- eller orientalisk stil. Motiv inspirerade av färgglada mosaiker kommer säkert att tilltala fantaster av färgstarka rum. Blomstermotiv och växtmotiv på fototapeter i rum är eleganta mönster som förtrollar dig med sina färger. Om du behöver en fräsch känsla i din inredning bör du välja en naturinspirerad designtapet till ditt hem. Djurfototapeter är dekorationer som skapats av deisgner, vilket gör att du kan dekorera alla rum på ett lyckat sätt. Katter, fiskar, lamor eller fjärilar på fantastiska mönster gör att inredningen ser fantastisk ut. Djurinspirerade hemfototapeter kommer säkert att tilltala både unga och gamla naturfantaster. På bimago råder det ingen brist på fantastiska fototapeter som imiterar tegel, golvplankor eller marmor. Med hjälp av dessa dekorationer kan vi skapa en originell inredning i industriell, modern eller glamorös stil.

Tapeter för rummet

När du väljer rätt tapet för ditt rum ska du ta hänsyn till flera faktorer. Det som räknas är din stil och smak, men det är också viktigt att designtapetet för ditt hem är hållbart, detaljerat och lätt att applicera. Du kan vara säker på att produkterna från bimago uppfyller alla dessa kriterier. fototapeterna på väggarna i rummet är dess visitkort, så de ska se bra ut. Vi är medvetna om detta och gör allt vi kan för att se till att de produkter som erbjuds i vår butik fyller sin funktion i många år. Varje motiv som du vill ha trycks på ett slitstarkt material med största möjliga omsorg om detaljerna, vilket är särskilt viktigt när det gäller sten- eller träimitationer. Hemtapeter är en rik samling av väggdekorationer av hög kvalitet, där du hittar dekorationer för alla inredningar. Våra rumsfototapeter hjälper dig att dekorera ditt hem från hallen till arbetsrummet.