inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapeter i skandinavisk stil

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Island Jungle
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Sunny Shrubs
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Jurassic Ginkgo
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Mountain Forest (Green)
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Blooming Glow
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Presence of a Jungle
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Beige Nook
från
222,57 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Är begrepp som Hygge, Lagom eller Kos främmande för dig? Inspireras du av nordiska landskap, fjordar, skogar, snöiga städer och enkla, funktionella lösningar? Välj en skandinavisk fototapet och res till länderna i norr, fördjupa dig i naturen och utforska dess råa skönhet. Upptäck den unika skandinaviska designen med tapeter i nordisk stil och fyll din inredning med mysighet. Minimalistisk grafik, geometriska mönster eller mystiska landskap är idealiska för att arrangera ett skandinaviskt sovrum eller barnrum.

Karta över skandinaviska länderna

Den skandinaviska designen är namnet på en vacker, kreativ och produktiv känsla kännetecknad av enkelhet, minimalism och funktionalitet, samt initierad och utvecklad på 50-talet till de fem nordiska länderna - Danmark, Finland, Norge, Sverige och Island. Vill du förnya ditt hem eller kontor så är verkligen en skandinavisk design den rätta vägen? Detta passar perfekt om du vill uppnå en känsla av stil och minimalism som verkligen återspeglas i våra fototapeter med skandinavisk stil.

Visa mer Visa mindre

Fototapeter i nordisk stil för alla dina rum

Oavsett om du har en klassisk eller modern inredning spelar det ingen roll eftersom skandinaviska fototapeter är lika mångsidiga som designen de inspirerar. De är perfekta i köket där de bäst matchar effektiviteten och moderniteten i dina köksapparater eller i vardagsrummet eftersom deras minimalistiska motiv ger modern elegans som kommer att beundras av alla dina gäster. I själva verket kännetecknas de av snygga och diskreta linjer och mönster som påminner om de nordiska ländernas stil och deras berömda kultur över hela världen genom varumärken för mode, bil och design. Fräscha, enkla med hisnande landskap, berg, sjöar, rymd, natur och lugn. Om du vill överföra en liten del av denna värld till ditt hem eller din arbetsplats, välj en fototapet i skandinavisk stil. Ett sådant mönster passar perfekt in i sovrummet t.ex. med träd täckta med dimma, vattenfall eller vackra sjöytor blir en avkopplande syn för trötta ögon som väntar på nattens vila. De vackra bilderna som visar de snötäckta bergstopparna kommer att kombineras vackert i ett minimalistiskt vardagsrum med ljusa färger. Du kan välja mellan olika motiv alla med ett motivdjup som förnyar alla dina väggar i både hemmet och i professionella miljöer. Så prova skandinaviska fototapeter för att förnya väggarna på ditt kontor eller väntrum, där de kommer att göra sig vackera med moderna fåtöljer, lampor och tillbehör och med även med metalldetaljer. Slutligen är de väldigt lätta att applicera eftersom de även finns att välja som självhäftande varianter och för alla dessa prefernser rekommenderar vi dem också som en presentidé eftersom de uppskattas av alla.