inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier glamour

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Letar du efter eleganta tillbehör till dina rum? Ta en titt på vår kollektion av glamourösa textilier som följer de senaste trenderna. Här hittar du gardiner, kuddar och dukar med lövmönster i gröna, bruna och rosa nyanser, samt ornament i guld. Glamourösa textilier passar perfekt i de mest representativa rummen. Du kan använda dem i inredningen av vardagsrummet eller kontoret. Alla våra textilier är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar att de kommer att hålla länge.

Glamour gardiner

Letar du efter det perfekta gardinet för din inredning? Du har kommit rätt! Bimago's glamour gardiner är det perfekta valet för dig som vill införa en elegant och stilfull accent i ditt hem. Tillverkade av högkvalitativa material är de hållbara och lätta att hålla rena. Deras unika dekorationer och mönster ger dem en exceptionell glans och elegans. Våra glamorösa gardiner är det perfekta sättet att ge liv åt din inredning och införa en touch av lyx. Men det är inte allt! Glamour gardinerna kombineras perfekt med våra glamourösa kuddar och skapar en sammanhängande arrangemang i vardagsrummet eller sovrummet. Om du värdesätter en sammanhängande inredning, kolla även in vårt utbud av glamourösa dukar och löpare. Välj din favoritmönster, anpassa storleken och förnya ditt hem med textilier från bimago!


Glamour kuddar

Det är dags för glamourösa kuddar! Vår kollektion av glamorösa textilier är det perfekta valet för dig som älskar stil och elegans. Våra glamourösa kuddar är den perfekta tillägget till vardagsrummet eller sovrummet och kommer att införa en unik atmosfär och karaktär i din inredning. Den praktiska dragkedjan och den mjuka sammeten gör att de passar perfekt i rum som vardagsrummet eller matsalen med en bänk där det ibland kan vara svårt att hålla ordning - bimago's glamourösa kuddar är tillverkade av högkvalitativa fläckbeständiga material. Våra kuddar är mjuka och behagliga att röra vid, vilket gör att du kan koppla av på dem i timmar. Deras unika design ger dem en exceptionell karaktär och elegans. Våra glamorösa kuddar är det perfekta sättet att skapa en fantastisk dekoration till ditt sovrum eller någon annan del av ditt hem och införa en touch av lyx. Glamourösa kuddar är det bästa alternativet till vanliga kuddar och filtar. Deras vackra, ibland till och med extravagant design passar i varje inredning!

Glamour löpare

Våra glamourösa löpare är det perfekta valet för dig som värdesätter praktiska och unika inredningsdetaljer. Deras unika, ibland till och med extravagant design kommer att passa i varje interiör som har ett bord eller en bänkskiva! Glamour löparen är det perfekta sättet att ge liv åt ditt matsal, vardagsrum eller kök. Det är också en utmärkt presentidé till någon nära och kära. Tillverkade av högkvalitativa material är de hållbara och lätta att hålla rena. Bimago's glamourösa löpare är det perfekta sättet att ge liv åt din matsal eller annan interiör och införa en touch av lyx. De fungerar utmärkt under eleganta sammankomster och middagar, samt som en daglig tillägg till ditt bord. Glamour löpare är den perfekta lösningen för dem som söker originella och unika förslag tillverkade av högkvalitativa material - Bimago's glamourösa löpare har solida kanter och fläckbeständigt tyg.

Glamour duk

Glamour duk - det är det perfekta valet för dem som uppskattar modern stil och elegans. Glamour dukar charmar med sin enkelhet och originalitet. Glamour duken är mycket lätt att hålla ren eftersom den inte har en känslig glans, och materialet den är tillverkad av är fläckbeständigt. Tillverkade av högkvalitativa material är de hållbara och lätta att hålla rena. Våra glamourösa dukar är det perfekta sättet att ge liv åt din inredning. De fungerar utmärkt under eleganta sammankomster och middagar. När du väljer glamour dukar, kom ihåg att de måste matcha färgerna i din interiör och tillbehör. Bimago's glamourösa dukar kännetecknas av vackra mönster - välj textilier och kombinera dem efter eget tycke. För att uppnå en enhetlig look i interiören, matcha duken i glamourstil med gardiner, kuddar eller löpare. På så sätt kommer du att göra dukarna till en oförglömlig dekoration på ditt bord. Välj dina favoritmönster på textilier och njut av en vacker interiör i glamourstil!