inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier blommor

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
En idé för vårdekoration av hemmet, kontoret eller restaurangen kan vara textilier med blommor. Hos bimago finns det originella kuddar, dukar och gardiner med motiv av romantiska rosor, pioner eller mer exotiska blommor. Dessa textilier kan framgångsrikt användas i nästan alla rum. Alla våra produkter är hållbara, så du kan vara säker på att de kommer att tjäna dig länge. Med blommiga textilier kommer du att upptäcka hur lite som behövs för att dina rum ska "blomstra"!

Blommig bordsduk

Familjesamlingar kräver att man skapar en trevlig atmosfär. Ett sätt att förgylla tiden som spenderas med samtal och gemensamma måltider är att använda ovanliga bordsdukar med naturinspirerade motiv. Ett utmärkt val skulle vara en blommig bordsduk. En sådan detalj kombinerar både praktisk och estetisk funktion: den kommer inte bara att skydda bordet från smuts och skador, utan kan också bli en intressant dekoration som framhäver ditt rum. En blommig bordsduk kan användas i matsalen, vardagsrummet eller köket. I minimalistiska arrangemang passar en blommig bordsduk i intensiva färger som kan ge liv åt ett mer nedtonat färgat rum. Alla våra bordsdukar är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft. Dessutom finns produkterna i olika dimensioner - från 140 cm x 100 cm till 140 x 300 cm.


Blommiga kuddar

Vill du förbereda ditt hem inför våren? Eller funderar du på en inredning som låter dig njuta av naturens skönhet året runt? Satsa på blommiga kuddar från bimago-kollektionen! Sådana textilier kan användas inte bara i vardagsrummet eller sovrummet, utan också på balkongen eller terrassen. Du kan skapa intressanta effekter genom att kombinera dem med levande växter. Motiven på blommiga kuddar är mycket varierande. Vi erbjuder både subtila, minimalistiska kompositioner i svartvitt, samt glada och energifyllda buketter som får dig att känna dig som på en våräng. Förutom kuddar erbjuder vi också blommiga kuddfodral. Sådana tillbehör kan förnya varje inredning. Ett väl valt blommigt kuddfodral kommer att få dig att njuta av en vårlik interiör. Bland blommiga kuddfodral och kuddar kommer du säkert hitta ett mönster som passar dina preferenser och passar in i det specifika rummet.

Rosa gardiner

Rosa gardiner är ett sätt att skapa en trevlig och romantisk inredning i vardagsrummet eller sovrummet. De är också mycket lämpliga för ett litet flickrum eller tonårsrum. Rosa gardiner kommer definitivt att fylla rummet med friskhet och naturlighet och göra det mer originellt. I vår kollektion hittar du bland annat gardiner med en komposition av rosor i cottagecore-stil, som återspeglar idén om att återvända till naturen och sakta ner livets tempo. Vi erbjuder också gardiner med mönster inspirerade av andra blomsorter: du kan satsa på kompositioner med magnolior eller mer exotiska växter. Färdiga blommiga gardiner passar perfekt i vintage- och rustika stilar. Vi rekommenderar dem även för inredningar där blommor är ett genomgående tema. De kommer att presentera sig på ett intressant sätt mot släta, enfärgade väggar.

Blomsterlöpare

Blomsterälskare kan också välja blomsterlöpare. Sådana tillbehör kombinerar originalitet och tidlös karaktär. Blomsterlöpare ger olika möjligheter till inredning: de kan användas både självständigt och i kombination med en bordsduk, till exempel i en löparsätting. Sådana textilier låter dig njuta av en trevlig atmosfär under måltider med familjen och sätter pricken över i:et vid speciella tillfällen som viktiga familjehögtider. Du kan placera en blomsterlöpare på bordet, soffbordet eller bänken. Bland blomsterlöpare hittar du bland annat motiv från regnskogens flora, gracefulla vårbuketter i gröna, lila och rosa nyanser, samt kompositioner med eleganta buketter i mer subtila färger. Detta är bara några av möjligheterna. Blomsterlöpare, liksom andra produkter från bimago, finns i olika dimensioner. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vår kollektion av blomsterinspirerade textilier!