inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Minimalistiska posters och motiv - Väggkonst på Bimago

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Minimalistiska posters är extremt fashionabla inredningsidéer nu. För rum i minimal stil erbjuder bimago grafik i svartvitt, handskrivna illustrationer och inskriptioner. Tack vare dessa dekorationer kan du snabbt och enkelt ge din inredning en extraordinär karaktär. Mindre posterstorlekar är mer lämpliga för minimalistiska interiörer. Mindre är trots allt mer. Att vistas i ett tydligt och rent rum har en mycket god effekt på ditt välbefinnande och din komfort, och därför rekommenderar vi särskilt den här typen av funktioner.

Minimalistiska motiv

Minimalism är en konströrelse som har fångat vår uppmärksamhet sedan 1960-talet. Tack vare sin precision och transparenta design har stilen vunnit stor popularitet runt om i världen. Eftersom vi är väl medvetna om dess oöverträffade rykte erbjuder nu Bimago dig de allra senaste minimalistiska posters. Bland dussintals av våra produkter hittar du något speciellt för ditt noggrant designade hem. När vi genomför ett nytt designprojekt har vi alltid som grund att det är kvalitet och inte kvantitet som betyder något. Och det är därför våra verk visar enkla motiv. Huvudfokus för minimalistiska posters läggs på förenklade figurer och grundläggande former. På så sätt kommer de att se bra ut i rum inspirerade av skandinavisk stil. De dominerande färgerna är svarta och vita så våra posters är även diskreta. Men det är precis denna funktion som låter dem snabbt assimilera sig i de omgivande minimalistiska dekorationerna. Betydelsefulla ord och motton mot metallisk bakgrund är också bra idéer. Till exempel ”Live Simply”. Sådana motto skapar en lättsam och mysig atmosfär hemma. Du kan också komplettera ditt enkelt designade rum med en mystisk poster som heter Minimalistic Flower. Markerade kontraster och universella designmönster fungerar bra i både klassiska och moderna interiörer, inklusive rum i skandinavisk stil.

Läs mer Läs mindre

Minimalistiska poster förslag

Enkelheten i minimalism är mycket hyllad över hela världen. Det gör minimalistiska dekorationer till en bra idé som en present. De harmoniska och universella mönstren gör det möjligt för dig att hänga våra motiv i vilket rum du än väljer. Ta till exempel postern ”Botanic Minimalism”. Den kommer passa perfekt i ett antal olika landskap: i ett vitt skandinaviskt vardagsrum utsmyckat med blommor såväl som på industriella loft. Tack vare sina enkla motiv kommer vår poster att vara perfekt för ett barn. Varför inte lära ett barn hur man uppskattar harmoni och elegans från de första åren? Minimalistiska posters är praktiska när man skapar ett barnrum. Eftersom det finns så många olika mönster är det enkelt att byta ut ett motiv mot ett nytt medans barnet växer.