inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter blommor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Spring Beauty
från
406,26 kr
Tapet Rose Charm
från
406,26 kr
Tapet Rustle of Heat
från
406,26 kr
Tapet Evening Blue
från
406,26 kr
Tapet Floating Lilies
från
406,26 kr
Tapet Bouquets
från
406,26 kr
Tapet Balanced Green
från
406,26 kr
Tapet White Magnolias
från
406,26 kr
Tapet Flowery Dress
från
406,26 kr
Tapet Flowery Wealth
från
406,26 kr
Tapet South Wind
från
406,26 kr
Tapet Poppy Meadow
från
406,26 kr
Tapet Orange Bloom
från
406,26 kr
Tapet Blue Orient
från
406,26 kr
Tapet Herbal Garden
från
406,26 kr
Tapet Herbal Scent
från
406,26 kr
Tapet Nature in Bloom
från
406,26 kr
Tapet Colorful Summer
från
406,26 kr
Tapet Exotic Splendor
från
406,26 kr
Tapet Feathery Beauty
från
406,26 kr
Tapet Colored Sound
från
406,26 kr
  1. 1
  2. 2
Vill du förvandla dina väggar till en trädgård eller en blomsteräng? Ta en titt på bimagos kollektion av blommiga tapeter! Med dessa universella dekorationer kan du njuta av vårstämningen även under kyliga vinterkvällar. I bimago kollektionen hittar du färgglada blommiga tapeter, tapeter med vallmo, liljor eller magnolior! Du kan också välja dekorationer som hålls i ett exotiskt klimat, med flamingos eller lemurer utöver blommor. Blomstertapeter och blomstertapeter passar både i klassisk och modern inredning!

Blommiga tapeter

Vem älskar inte blommor? Alla vet att blomsterdekorationer har en charm som ger din inredning en frisk fläkt. Om det låter inbjudande kan du ta en titt på vår kollektion av blommiga tapeter. På så sätt kan du fly in i en värld av fantasi, skönhet och estetik genom att upptäcka originella väggdekorationer. Blomstertapeter passar till alla stilar, så du behöver inte oroa dig för vilken design som råder i ditt hem. Blomstertapeter i starka färger är ett bra val för stora rum. Den kan också vara användbar när du vill återuppliva den minimalistiska känslaen som är typisk för skandinaviska eller rustika stilar. Den intensiva nyansen hjälper dig att diversifiera utseendet på en vägg i badrummet eller köket och skapa ett modernt utrymme. Om du däremot gillar klassisk design och vill lysa upp din inredning kommer du säkert att uppskatta vintage-blomtapeter i mjuka färger som pastellrosa i kombination med fina blommor!


 

Blomtapeter

Blommiga tapeter är också idealiska om du inte vet hur du ska inreda ditt hem, eftersom det är ett populärt motiv. Dessutom kommer blommiga tapeter aldrig att gå ur tiden, så du kan njuta av dem tills du bestämmer dig för att ändra dem. En av de största fördelarna med engelska blommiga tapeter är att de passar perfekt i alla rum: vardagsrummet, sovrummet eller arbetsrummet. Genom att välja tidlös design kan du till och med tänka på att byta arbetsmiljö, för det finns plats för bra design överallt! Blommor kommer att glädja dig med sin skönhet och rikedom, vilket vi garanterar i vår webbutik. Genom att välja blommiga tapeter kommer du närmare naturen, vilket alltid framkallar positiva känslor. Dessa dekorativa element spelar alltid en viktig roll för att skapa en bekväm och avkopplande atmosfär. Klädsel är ett bra alternativ till formlös väggfärg. Valet är ditt, så vi bjuder in dig att utforska vår kollektion idag!