inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Boho till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Fleeting Hues
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Golden Coast
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Autumn Landscape
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Entanglement
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Heron in Flight
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Banana Field
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Misty Bushes
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Beige Etude
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Raspberry Garden
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Golden Strength
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Sky Games
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Mint Glade
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Beige Leaves
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Silk Flowers
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Golden Bubbles
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Dawn in a Clearing
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Dream Layout
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Pastel Boho
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Icarus Wings
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Dragonflies in the Meadow
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Colorful Titmouse
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Beige Tale - Second Variant
från
261,99 kr
523,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
Boho-stilen är en trend bort från mönster som kännetecknas av frihet, elegans och användning av ljusa färger och naturliga material. För alla de som älskar dessa kompositioner rekommenderar vi bohotapeterna från bimago! I kollektionen med tapeter i boho-stil är originella blomster- och växtmotiv i olika färgvarianter i fokus. Oavsett vilket motiv du väljer kommer dekorationer i stort format som utstrålar positiv energi att fräscha upp dina rum och ge dig möjlighet att skapa en konstnärlig atmosfär.

Unika fototapeter Boho på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Boho kan du upptäcka unika dekorationer för barnrum. Tack vare ett stort utbud av tapeter Boho kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Boho erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Boho för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Boho finner du väggdekorer för väggar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Boho är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Boho med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Vintage och retro, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Boho för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Boho hittar du en mångfald av dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeterna Boho så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Vintage och retro hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter Boho passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Boho är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för de andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Boho. Dekorationer för dörrar i kollektionen Boho låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Boho – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Boho är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Boho, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Boho tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Boho eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Boho är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Boho är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Boho kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Vintage och retro.

Fototapeter i kategorin Boho och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 produkter på fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Boho representerar endast en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Boho och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Boho, missa inte tillfället att upptäcka övriga inspirationer bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Vintage och retro är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.