inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapeter Boho till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Sunny Shrubs
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Pastel Boho
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Boho-stilen är en trend bort från mönster som kännetecknas av frihet, elegans och användning av ljusa färger och naturliga material. För alla de som älskar dessa kompositioner rekommenderar vi bohotapeterna från bimago! I kollektionen med tapeter i boho-stil är originella blomster- och växtmotiv i olika färgvarianter i fokus. Oavsett vilket motiv du väljer kommer dekorationer i stort format som utstrålar positiv energi att fräscha upp dina rum och ge dig möjlighet att skapa en konstnärlig atmosfär.

Boho chic fototapeter

Boho- eller boho chic-stilen kommer från den bohemiska stilen, därav termen boho. Det är en stil som kännetecknas av exotism, eklektisk design, vilken färg som helst kan vara grundfärg och du kan fritt blanda färger, material och mönster efter eget tycke och smak. Detta är också egenskaperna hos de boho-fototapeterna som du hittar på vår webbplats. Boho-fototapeter är alla olika och, som stilen i sig självt förutsätter, kan en boho-fototapet kombineras med vilken färg, vilket mönster eller vilket tyg som helst. Med boho-stilen måste du låta fantasin flöda fritt, du kan inspireras av de idéer du hittar på vår webbplats, men boho chic-fototapeterna är super mångsidiga och samtidigt väldigt chica. Om du älskar stilen kan du ta en titt i vår butik och hitta de boho-fototapeter som inspirerar dig mest.


 

Boho fototapeter

Boho-stilen är en mycket fri stil utan regler, den enda regeln är att följa din egen smak och instinkt, och därför är boho-fototapeterna du hittar på vår webbplats super mångsidiga, du kan kombinera dem med vilken färg, form och material som helst. Fototapeter i boho-stil skiljer sig mycket från varandra och täcker olika stilar, boho chic fototapeter har inga fasta egenskaper, det måste kunna visa hur husägarna är, även deras dolda sidor och vilket bättre sätt att göra detta än genom boho fototapeter? Boho-fototapetstilen är mycket torr, de flesta fototapeterna på vår webbplats har supereleganta och superkraftiga pastellfärger, så gå över till vår stil och välj den fototapet som bäst representerar dig!

Fototapeter med boho-motiv

Boho-stilen förknippas ofta med natur och frihet och hämtar inspiration från hippie- och bohemikulturen. Den unika stämningen i boho-stilen är den röda tråden som löper genom kollektionen av boho-fototapeter i vår butik. Bland motiven hittar du blommor, blad, djur och fjädrar som ger en känsla av delikatess, fräschhet och fantasi. Det sistnämnda syns särskilt tydligt i designen och färgerna på de bohofototapeterna vi erbjuder. Den särskilt fina stilen gör att du kan skapa ett nytt utseende i din inredning eller komplettera din nuvarande design. Boho chic fototapeter kan berika inredningar i alla stilar: minimalistisk, skandinavisk, rustik, provensalisk, ja orientalisk, och skapa en intressant dekorativ lösning.

Boho-fototapetstilen

Väggdekorationer är en bra idé för att snabbt och enkelt väcka liv i din inredning. Boho fototapeter är en högkvalitativ prydnad som du kan använda snabbt utan att spendera mycket pengar. Om du inte vet vad du letar efter kan du ta en titt på våra förslag med beteckningen bästsäljare där du hittar växt-, skogs- och blomstermotiv. När du väljer din perfekta boho chic fototapet ska du vara uppmärksam på färger och storlekar. Kom ihåg att fototapeter med boho-motiv också kan dekorera en hall eller stora möbler, t.ex. en garderob. Med denna dekoration kan du fräscha upp möblernas gamla utseende. Boho-stilen ger lätthet och elegans till din inredning och avviker från traditionell design. Den kommer säkert att klä ditt hem i en modern och raffinerad stil som också kommer att väcka entusiasm bland dina gäster!