tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Världskartor - moderna canvastavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Golden Journey
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Explore the World!
från
722,16 kr
1 031,76 kr
Canvastavla World at Night
från
530,55 kr
757,98 kr
Canvastavla Ancient World Map
från
722,16 kr
1 031,76 kr
Canvastavla World Map: Song of the Oceans
från
759,33 kr
1 084,86 kr
Canvastavla Map: Banksy inspiration
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Amber Map
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Artistic World
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Silver World
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Spanska geografi
från
334,71 kr
478,17 kr
Canvastavla World Peace (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Green Nice (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Copper Map (5 Parts) Wide
från
527,49 kr
753,57 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
 5. 9

Världskartan - väggen som blir ett fönster till världen

Det sägs att resor öppnar sinnet och vidgar horisonten, men tyvärr är det inte något vi kan göra varje dag. För att bryta den dagliga monotonin och fantisera om de platser du ska besöka, kan du använda en underbar dekorativ lösning - en världskarta på väggen. Varje världskarta gör det möjligt för dig att få en känsla av äventyr in i ditt hem. Bimagos konstnärer har gjort mer än 480 varianter av världskartor tillgängliga för våra kunder för att tillfredsställa de mest krävande smakerna. Bläddra igenom vår kollektion av världskartor och du kommer att upptäcka att kreativiteten hos våra designers inte har några gränser. Ge ditt rum en omslutande effekt med vintage världskartor eller ge liv åt din anonyma vägg med världskartor i mättade färger. För minimalistiska eller industriella rum föreslår vi svartvita världskartor. Varje plats är perfekt för inspiration, även de konstnärliga bakgatorna - kolla in vår fantastiska världskarta med Banksys konstverk i bakgrunden. Oavsett vilken världskartor du väljer kommer du garanterat att ge ditt rum en radikal förändring.

Visa mer Visa mindre

Världskartor - en ny stjärna på designscenen

Söker du idéer som gör att du kan ta din heminredning till nästa nivå? Satsa på unika väggdekorationer. Världskartor förknippas vanligtvis med geografilektioner, men nu kan den bli en egen väggdekoration. Under de senaste åren har dekoration med världskartor blivit en stor trend - sådana dekorationer används för att ge en känsla av kreativitet till moderna sovrum eller vardagsrum. Vardagsrummet i minimalistisk stil kännetecknas av elegans och enkelhet i inredningen - välj en svartvit världskartor, eftersom dessa färger verkligen passar in i moderna utrymmen. Vi gör inte heller dem som älskar ljusa färger och miljöer fulla av positiv energi besvikna: i vårt utbud hittar du också globe tapeter i ljusa nyanser. Dessutom finns varje världskarta i olika storlekar och tillverkningstekniker - det har aldrig varit lättare att välja!

Världskarta - framhäv din företagsprofil

Om du äger en resebyrå bör du intressera nya kunder från det ögonblick de går in genom dörren. Fokusera på suggestiva väggdekorationer: en världskarta tillsammans med bilder av de mest förtrollande hörnen i universum kommer att få dina kunder att drömma sig bort. Den första effekten har en enorm betydelse för att skapa positiva relationer med kunden. Ju mer vi reser, desto större blir vår önskan att utforska avlägsna länder. När vi har världskartan framför ögonen inser vi hur stor världen är och hur många platser vi fortfarande har kvar att besöka. Världskartor är också en fantastisk dekorativ lösning för dem som äger ett internationellt verksamt företag. Förnya väggarna på ditt kontor med världskartor och visa upp ditt företags framgångar på olika marknader. Ta inte väggdekorationerna för givet - kontorsdesignen är ett visitkort för potentiella kunder. Tack vare bilden av världen visar du att ditt företag är framtidsorienterat och fokuserar på kontinuerlig utveckling på internationell nivå.

Världskartor - ta med ditt barn runt om i världen

Det är alltid en utmaning att inreda en tonårings sovrum eller rum - oavsett barnets ålder. Vi måste skapa ett utrymme som speglar våra barn, som tillfredsställer deras smak och framför allt som stimulerar deras fantasi. Världskartor är en dekoration som är så mångsidig att den passar perfekt in i alla inredningsstilar för att ge färg och originalitet till väggen. Har du ett litet tips på hur du kan göra den personlig? Häng upp foton av platser som ditt barn redan har besökt runt världskartan - det är den bästa motivationen för att börja planera nästa resa. Det är inte bara en enkel dekoration, utan en inbjudan att ge sig ut på nya äventyr och upptäcka världen. Ett stort urval av färger, mönster och storlekar kommer att tillfredsställa de mest krävande barnen.