tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Världskartor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
 5. 9

Världskartor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Världskartor hittar du innovativa dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av tavlor med foto Världskartor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Världskartor är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Världskartor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Världskartor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Världskartor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Världskartor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Världskartor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Världskartor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Världskartor finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Världskartor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Världskartor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Världskartor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Världskartor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Världskartor lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Världskartor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Världskartor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Världskartor som består av många delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Världskartor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Världskartor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Världskartor utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Världskartor på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVärldskartor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Världskartor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Världskartor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorVärldskartor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med målningar Världskartor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!