inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier retro

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Letar du efter originella och hållbara tillbehör till retrostilen i ditt rum? Vill du ha accessoarer som skapar en trevlig atmosfär i ditt hem eller kontor och harmoniserar bra med möbler från förr? Satsa på retrotextilier! Bland våra kuddar tillverkade av sammet och mikrofiber, löpare och gardiner kommer du säkert att hitta en produkt som passar dina behov. Retrotextilier inkluderar också ovanliga väskor och ryggsäckar som kan passa både barn, tonåringar och vuxna.

Vintage gardiner

Våra vintage gardiner kommer att hjälpa dig att skapa en favoritstämning från förra decennierna i ditt rum! I moderna inredningsprojekt dominerar dämpade färger, minimalism och lätta, ljusa gardiner som fönsterdekoration. Men det behöver inte vara din stil! Retrogardiner från Bimago är ett förslag för personer som inte följer trender utan uppskattar en klassisk interiördesign och uttrycksfulla tillbehör.

Våra retrogardiner utmärks av rika mönster och starka färger som för tankarna till estetiken från 60-, 70- och 80-talet förra seklet. Vintagegardiner kommer att se fantastiska ut i rum som är fullständigt inredda i stil med tidigare epoker, men de kommer också att komplettera eklektiska och färgstarka utrymmen där varje detalj fångar uppmärksamheten med sin unika karaktär. Kom ihåg att vintage-styling inte handlar om att exakt återskapa gamla hem, utan om att leka med konventionen! Om du minns retrogardiner med blommönster som hängde i din mormors vardagsrum, försök hitta moderna tillbehör som löst anspelar på den designen. Du får en kombination som, trots anspelningar på det förflutna, kommer att vara mycket aktuell! Om du uppskattar sådana arrangemang kommer våra vintage textilier att passa perfekt i din heminredning.


Retro kuddar

Retrokuddar från varumärket Bimago är ett utmärkt val för dem som vill införa en nypa nostalgi i sitt hem. Många av våra mönster löst återspeglar 80- och 90-talets stil, vilket bevisas av deras tydliga och starka färger samt tyger med tryck som är typiska för dessa årtionden. Vi har också skapat retrokuddar som tar oss till 60- och 70-talet, till de galna tiderna av blomsterbarn, kärlekens sommar och psykedelisk atmosfär. Sådana tillbehör kommer att passa perfekt som komplettering till boho-dekoration, men de kommer också att passa in i de senaste trenderna, som till exempel urban jungle-estetik. Vintage textilier utmärks ofta av mycket uttrycksfulla tryck, som geometriska former, blommotiv eller abstrakta ornament. Dessa fantasifulla mönster, som kontrasterar med varandra, ger energi och livlighet till varje rum, så det är värt att titta på urvalet av textilier i vintagestil, även om det inte är den dominerande stilen i vårt hem. Förutom retrokuddar, gardiner och andra hemtextilier har vi också designat en intressant kollektion av ryggsäckar i form av påsar, som också kännetecknas av unik design, rika färger och starka kulörer.

Retro gardiner i ditt kök

Våra retro gardiner är avsedda för olika typer av rum, men de väljs oftast till köket. Ett kök i gammaldags stil verkar vara ett självklart val - det för tankarna till familjär värme och traditionella värden, det är mysigt och vi känner oss helt enkelt hemtrevliga i det. Ingenting värmer upp atmosfären i ett rum som textilier, så både retro köksgardiner och långa retrogardiner kommer att fungera utmärkt i ett traditionellt kök. Å andra sidan kommer retro gardiner med blommönster att vara en riktig pärla för älskare av vintage och lantlig stil. Blommiga motiv i köket är också en absolut klassiker i provençalsk stil! En passande löpare kommer att vara ett perfekt komplement till den klassiska köksdekorationen. En retro löpare är en underbar bordsdekoration som kommer att understryka din favoritstil för interiördekoration.

I vårt sortiment hittar du textilprodukter av högsta kvalitet och med vackra tryck. Våra textilartiklar är säkra, hållbara och tåliga för daglig användning, vilket gör dem perfekta för ditt kök. Förutom retrogardiner och löpare rekommenderar vi att du bekantar dig med vårt utbud av vintage dukar och övriga kökstextilier.