inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter rosor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Rose Charm
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Herbal Garden
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Colored Sound
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Decorative Roses
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Spring Garden
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet English Flowers (Colourful)
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Watercolor Roses
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Mix of Species
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Rose garden
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Carmine garden
från
267,66 kr
535,32 kr
En ros är en blomma som har många ansikten. Det kan du upptäcka själv genom att ta en titt på tapetkollektionen med rosdesign från bimago! Bland de storskaliga väggdekorationerna hittar du både motiv i mjuka, dämpade färger och mönster i eldiga färger. Tack vare denna variation kan du enkelt välja rosentapeter som passar din smak och kombinera dem med en modern eller klassisk layout. Med en rosa eller rosa tapet kan du enkelt dekorera din inredning och fylla den med friskhet.

Rostapeter

De är vackra, väldoftande och färgglada och har symboliserat kärlek i många år. De mest populära blommorna som finns i olika situationer... låt oss tala om rosor! De var inspirationen till kollektionen av rosentapeter som är ett populärt val bland Bimagos kunder! Vi är inte förvånade, eftersom de universella motiven skapar en tidlös dekoration som passar alla stilar. Tapeter i rosendesign är en frisk fläkt, så om du letar efter ett bättre, mindre invasivt alternativ har du redan hittat det. Tapeter med dessa blommor ger dem sin egen sötma och delikatess, så att du kan dekorera ditt vardagsrum och sovrum. Väggbonader med små rosor blir en intressant dekorativ accent i badrummet eller köket. Denna blommornas drottning symboliserar också skönhet, så den kan även erövra inredningen i skönhets- och kosmetiksalonger.


 

Designtapeter med rosor

Rosentapeter är en bra idé för alla som uppskattar klassiska, vintage- och boho-stilar där blomsterdekorationer inte får saknas. Bland de mest originella förslagen hittar du glittrande element som utgör grunden för en glamorös inredning. Tapeter i rosendesign representerar en mångfald av kompositioner, eftersom de finns i olika storlekar, inriktningar och färger. Variationen av konstnärernas dekorativa idéer förtjänar uppmärksamhet och visar inte bara på kreativitet utan också på perfektion i alla avseenden. Vi rekommenderar att du tar en titt på hela kollektionen av designtapeter med rosor för att se hur vackra dessa väggdekorationer är. Vissa av dem visar en enskild ros som utgör den centrala kompositionen, medan andra visar en bukett av blommor. Vad som är säkert är att alla tapeter liknar konstverk fulla av fantasi. Vänta inte längre, se själv och välj din favoritdesign!