inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posters art deco

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Unika färger, spännande mönster och kombinationer av oklara motiv är bara några av kännetecknen för den ursprungliga art deco-stilen. Om du vill organisera ditt utrymme på ett unikt sätt är det värt att berika det med originella dekorationer som art deco-posters! Originella inredningsdetaljer i form av art deco-posters är det snabbaste och mest effektiva sättet att framhäva layouten. Bland postermotiven i bimago-kollektionen hittar du den majestätiska Frida Kahlo!

Art Deco-tryck i eleganta ramar

Det oförglömliga 1920-talet har lämnat en mycket värdefull skatt i konstens och inredningens värld. Vill du inreda din inredning med något som tar dig med på en resa genom tiden, men som samtidigt är elegant och förtrollande? Eller kanske planerar du ett nytt rum och behöver lite inspiration? Art deco-posters är ett enkelt och effektivt sätt att förändra rummet runt omkring dig. De geometriska och kubistiska motiven på art deco-tryck gör att du kan kombinera dem med retroinspirerad inredning. Vårt urval av deco-tryck domineras helt klart av nyanser av guld, silver eller svart, som också passar bra i glamorösa interiörer eller industriella lofts. Detta är ett måste för fans av en svunnen tid.


 

Art deco-posters inspirerade av svunna tider

Under årens lopp är art deco-stilen fortfarande populär. De som älskar eleganta motiv uppskattar de många förgyllningarna och de komplicerade ytbehandlingarna. De starka kontrasterna och de mättade färgerna i grafiken förflyttar dig ännu närmare den svunna eran från det oförglömliga 1920-talet. För att få ett ännu bättre intryck rekommenderar vi att du sätter ihop flera art deco-posters. Denna kombination ger dig en elektrifierande effekt och förvandlar din lägenhet till en verkligt elegant lägenhet.

Deco-tryckmotiv som originella inredningslösningar

Vardagsrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet. Vi brukar tillbringa större delen av dagen där. Ett välkomponerat arrangemang kombinerar en poster i 1920-talsstil med en vacker soffa i vardagsrummet eller ett dekorativt bord. Deras charm framhävs av svarta, vita eller grå nyanser på väggar, möbler och accessoarer. På så sätt kan vi hålla oss tillbaka och våra arbeten kommer att bli ännu bättre presenterade. Tack vare sin unika karaktär kommer de att betona allvaret i inredningen och hos ägarna. Om vi skulle jämföra art deco-posters med vin skulle det definitivt vara ett torrt vitt vin.